klas 4 Vrijen als dans tussen hart en geslacht

Slaapkamerklas 4: Het vrijen gaat stromen en is een dans tussen hart en geslacht.

 
Mannen en vrouwen die hun lichaam innerlijk voelen leven en levendige, voelende geslachtsdelen ervaren gaan vanzelf verder groeien in de richting van hun natuurlijke authentieke seksualiteit. De voelende geslachtsdelen gaan steeds duidelijker aanwezig zijn. Tijdens het seksuele samen zijn zal de seksuele energie zich steeds meer gaan uitspreiden. Waar de beleving zich tot nog toe vooral tot de geslachtsdelen beperkte, wordt nu het hele bekken met seksuele energie en opwinding gevuld. Deze energie spreidt zich ook verder uit naar onder toe langs de benen, en naar boven toe naar de buik. De seksuele energie wordt nu een stromende seksuele energie, die voller en krachtiger wordt en in golven door je bekken, buik en benen trekt. De gevoeligheid in het lichaam neemt daardoor heel erg toe. Eens de energie ook doorheen het middenrif de weg omhoog naar het hart gevonden heeft, wordt tijdens het vrijen het hart meer voelbaar aanwezig.
Meestal voelt het in klas 4 alsof het geslacht en hart twee voelende eilandjes zijn, die op elkaar resoneren maar er is nog geen open verbinding met elkaar omdat er nog te veel spanning in het middenrif zit.
De beleving tijdens het vrijen wordt door dit stromen voller en is meer gespreid over het lichaam. Strelen van het lichaam wordt daardoor ook veel sensueler. De geslachtsdelen en het bekken blijven het middelpunt in het gebeuren van waaruit het stromen vertrekt maar in alles spreekt het hart veel meer. Dit maakt beide lichamen krachtiger, kwetsbaarder en meer open. Dit kan ook wel angst oproepen, vooral bij mannen als ze ervaren dat de kracht van hun erectie plots kwetsbaar wordt, maar dit hoort bij het proces. Vrouwen kunnen zich zo intens bemind voelen dat het hen lijkt te overspoelen. Ook dit hoort bij het proces. Beiden ervaren dat er vele lagen in hun lichaam worden aangeraakt. Het is een intens en liefdevol gebeuren waar man en vrouw getuige zijn van elkaar en elkaar heel diep raken.
 
Inzichten bij klas vier:
 
Vrijen als dans in het hart en het geslacht (klas 4)
 
klik hier om terug te keren naar: Hoe doen we het met elkaar?


^ Naar boven