THERAPEUT

DOCENT

SUPERVISOR

 

 

 

 

THERAPEUT 

 
Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mannen en vrouwen die al een hele groeiweg hebben afgelegd en hun totale potentieel willen leven.
Ook voor paren die op een open en authentieke manier met elkaar willen samenleven en hun totale liefdespotentieel willen beleven, ben ik een zeer geschikte coach.

Wat kan je verwachten?

 

 • professioneel geschoold: opgeleid als psychiater-psychotherapeut, relatietherapeut en seksuoloog en tevens geschoold als lichaamstherapeut-seksueel lichaamstherapeut, tantraleraar en spiritueel therapeut. Sinds 2006 heb ik geen praktijk meer als psychiater. Sindsdien heb ik een een beperkte praktijk als coach, relatietherapeut, lichaamstherapeut en seksueel lichaams therapeut.  Zie opleidingen en loopbaan.

 • Ervaren begeleider die in de loop van meer dan dertig jaar, die een betrouwbare gids is geweest voor duizenden mannen en vrouwen
   
 • Inzichten, die niet gebaseerd zijn op schoolse kennis, maar die ik zelf in mijn leven beleef en al duizenden mensen een nieuw gelukkiger leven heeft gegeven.
   
 • Op jouw maat: ieder heeft een andere begeleiding nodig omdat we allen verschillend zijn, open staan voor andere inzichten en in een andere levensfase zijn.
   
 • Aansluitend bij jouw vraag o.a. :
  • begeleiding om jezelf beter te leren kennen en waarderen.
  • een diepe en authentieke liefdesrelatie vormgeven
  • ballast uit je verleden loslaten via innerlijk kindwerk
  • je seksuele leven rijker maken
  • los willen komen uit een verstrengelde relatie
  • vanuit onvoorwaardelijke liefde willen leren leven
  • nieuwe mogelijkheden in je leven leren ontdekken
  • of met welke vraag je ook komt, je bent welkom precies zoals je bent.
    
 • Naar de kern: vanuit mijn rijke ervaring en kennis kom je vlug tot de kern en bereik je snelle doorbraken die blijvend zijn
   
 • Mijn grondhouding
  Ik help je om je eigen innerlijke waarheid te ontdekken zodat je helemaal jezelfdurft zijn in je leven, je werk en je relaties als een gelukkig en bruisende mens.

  Als ervaren gids zie ik mogelijkheden die voor jou nog niet zichtbaar zijn en kan ik je waarschuwen voor valkuilen die jij nog niet ziet. Ik luister naar je, moedig je aan om te voelen wat er echt in je leeft, wat je diepere verlangens zijn en wat jouw innerlijke waarheid is. Ik steun je om helemaal jezelf te durven zijn en daarmee naar buiten te durven komen. Ik help je om alle mogelijkheden die je hebt, volop te leven.

  Ik stel daarbij al mijn inzichten en talenten ter beschikking: als coach met woorden, als lichaamstherapeut via de lichamelijke expressie en lichamelijk contact.
 
 

Klik hier voor meer over mijn werkmethoden en getuigenissen van cliënten

 

DOCENT

op aanvraag van opleidingen, tantra-instituten, organisaties, groepen en individuen die in groep willen werken  

 

oa cursus: DE NATUURLIJKE BASIS VAN ONZE SEKSUALITEIT

In onze westerse wereld is seks vooral gericht op genot en opwinding, een bron van vreugde maar ook van misverstanden en conflicten. Dit is een logisch gevolg van het ontbreken van een stevige seksuele basis.
 
Acht thema's: seksuele bestaansrecht, je geslacht als contact en liefdesorgaan, hart en geslacht verbinden, seksueel zelfvertrouwen, daadkracht en ontvankelijkheid, orgastisch stromen, overgave en totale verbinding geven je deze basis
 
geschikt voor mannen en vrouwen die hun lichaam binnenin kunnen voelen
bij zes aanvragen kan een groepje starten
 

oa cursus: DE AUTONOME LIEFDES EN SEKSUELE BESTURING

In de liefde en vrijen raken we vaak verstrikt in de ander, of we versmelten of we houden afstand. Nochtans is er een eenvoudige manier om stevig verankerd in jezelf een geliefde te ontmoeten en tegelijk je liefde en je seksuele energie te voelen.

geschikt voor mannen en vrouwen die hun lichaam binnenin kunnen voelen
bij zes aanvragen kan een groepje starten   
   

SUPERVISOR ROND SEKSUELE THEMA'S

 

Voor therapeuten die cliënten begeleiden in hun seksuele ontwikkeling
geschikt voor seksueel therapeuten, lichaamsgerichte psychotherapeuten, tantraleraars als massagetherapeuten  

^ Naar boven