Voor Mannen

MAN, DEZE PAGINA IS EXCLUSIEF VOOR JOU EN GEEFT JE VEEL INFORMATIE OM VANUIT JE MANNENKRACHT EN BALLENKRACHT TE LEVEN,

 

maar vooraf een boodschap van mannen naar vrouwen

 

The battle is over - from men to women

 

 

 JE TEELBALLEN MAKEN JE TOT MAN

 

Je bent man door je teelballen.

 

* ZAADCELLEN

In je teelballen worden miljarden zaadcellen gemaakt die samen een krachtig zinderend gevoel geven. Ze bevatten je levenskracht en je scheppingskracht. Als alle zaadcellen van alle mannen ineens hun scheppingskracht verliezen, sterft de mensheid in één generatie uit. Dit is een belangrijke reden om je teelballen waardering en erkenning te geven voor wat ze in je leven doen. De kwaliteit van het zaad bij mannen gaat drastische achteruit, daar kunnen vele redenen voor zijn. Het zou zo maar kunnen dat de echte reden is dat dit zaad noch door de mannen zelf noch door de vrouwen geeerd wordt.

*TESTOSTEROM

in je teelballen zijn er ook miljarden cellen die testosteron maken. Het zijn allemaal kleine borrelende bronnetjes die hun hormoonkracht afgeven aan het bloed. dit testosteron heeft je in de baarmoeder tot jongetje gemaakt. Het heeft er voor gezorgd dat je zaadcellen zijn gaan groeien en ook je penis. Je penis heeft zich dus vanuit je teelballen ontwikkelt. Je testosteron doordrenkt alle celllen en weefsels van je lichaam met hun typische mannelijke kwaliteit. Je mannenhart is daardoor doordrenkt door andere hormonen dan het vrouwenhart en dit geeft een andere kracht. Het is belangrijk om ook dit hormoon erkenning te geven en te eren voor wat het voor je doet. als je testosteron wegvalt, verander je van een stier in een os, van een vitale, krachtige en speelse man in een tamme volgzame man.

Redenen genoeg om je teelballen met liefde en waardering aan te raken en je teelballenkracht binnenin te voelen. 

 

VALSE OF ECHTE MANNENKRACHT 

 

Je teelballen produceren je zaadcellen en testosteron, het maakt geen verschil of je daar nu wel of geen aandacht aan geeft. 

 

Maar het maakt een heel verschil of je je bewust bent van hun kracht en innerlijke levendigheid of niet. Met een voelend bewustzijn vormen ze een krachtcentrale en een stevig anker om in liefdes en levensstormen op een ontspannen manier bij je wijsheid en kracht te blijven. 

 

Echte mannenkracht is verankerd in je ballenkracht. Je voelt je volop man op een rustige vanzelfsprekende manier want je voelt je man van binnenuit. Je beseft dat je een man bent zoals andere mannen, niet meer of niet minder en je voelt mannen als je broeders. Je zet je kwaliteiten als een gelijkwaardig en uniek mens in de wereld vanuit vertrouwen dat wat jij te geven hebt het beste is wat je kunt geven en waardevol is voor de hele wereld. 

 

Zonder ballenkracht moet je het gemis aan bovenstaande kwaliteiten compenseren door te presteren op wilskracht, te streven naar macht, geld, aanzien, succes en invloed. Je gaat in strijd en concurrentie met andere mannen en voelt je meer of minder dan hen. Je hebt aandacht en waardering van vrouwen nodig. Maar hoe veel aandacht je ook krijgt en hoe groot je macht en invloed ook is, het voelt als drijfzand en je bent bang om door het ijs te zakken, ontmaskerd te worden en daarom moet je nog meer je best doen. Je voelt je altijd bedreigd en onzeker omdat je macht altijd kan onderuit gehaald worden. Zonder ballenkracht steun je op een valse mannenkracht. 

 

Als je de levendigheid van je ballen niet voelt, ben je niet letterlijk gecastreerd maar je kunt de levendigheid en kracht van je ballen niet benutten. Je bent gecastreerd in je seksuele kracht, zonder dat je dit beseft en daarom moet je zoveel compenseren om toch een man te zijn, een man met valse mannenkracht. 

 

DE STERKTE VAN JE ECHTE MANNENKRACHT

 

De mate van bewustzijn bepaalt hun kracht. 

* Als je mentaal beseft dat je teelballen hebt en deze ook langs de buitenkant voelt, is dit het laagste nivo van bewustzijn. 

* Af en toe de levendigheid binnen in je teelballen voelen en erin kunnen in en uitademen is een iets hoger nivo van bewustzijn.

*Elk moment de innerlijke levendigheid en kracht in je teelballen voelen en deze genotvolle kracht  voelen binnenstromen in je hele bekken en je penis, zodat je hart zich op een ontspannen manier gedragen voelt door je bekkenkracht, is het hoogste nivo van bewustzijn. Je laat je dan dragen en steunen door je volle teelballenkracht. 

 

LEVENS KWALITEITEN VANUIT JE ECHTE MANNENKRACHT 

 

Als je vanuit dit hoogste bewustzijn leeft en voelt beschik je over volgende kwaliteiten

 

Je teelballen voelen als een anker naar de grond, die je stevig verankeren bij liefdesstormen en levensstormen. Je voelt je dan als een schip dat ook bij een woelige zee stevig blijft liggen en op zijn koers blijft. 

 

De verbinding tussen je teelballen en je onderbuik zorgen ervoor dat je niet heen en weer geslingerd wordt door allerlei tegenstrijdige gevoelens van een geliefde. Je laat je niet meeslepen door haar verleiding en niet uit je kracht brengen door haar woede of haar tranen. 

 

De verbinding tussen je teelballen en je middenrif zorgen voor een krachtige centering. Je blijft in je kracht en wordt niet in je macht of onmachtgevoelens getrokken. 

 

De verbinding tussen je teelballen en je hart zorgen ervoor dat je een rustig en open hart hebt en naar anderen kunt luisteren op een ontspannen manier, zonder defensief te hoeven zijn of de ander te domineren uit angst. Je hebt geen behoefte aan controle of dominantie maar laat je ook niet knechten. 

 

In de verbinding tussen je teelballen en je keel is een vrije stroom waarin je alles wat op die weg innerlijk geraakt wordt, vrij uitdrukt naar buiten. Je voelt je als een bron die overvloedig stroomt. 

 

Grens signaal 

 

Als je veel levendigheid en gevoel in je teelballen hebt, waarschuwen je teelballen je ook als iets niet goed voelt voor je innerlijke systeem. Je knijpen dan een paar keer samen om je op het gevaar te wijzen of ze blijven pijn doen om je een duidelijke boodschap te geven. 

 

VRIJEN VANUIT JE BALLENKRACHT 

 

Als je vrijt vanuit je ballenkracht voel je hoe het seksuele genot in je ballen continu je bekken en je penis binnenstroom en de zwellichamen in je penis zwellen wat weer extra genot geeft. Als je met je penis in de vagina van een geliefde bent, voel je hoe je penis zich verbonden en ondersteund voelt door je ballenkracht. Daardoor is je penis een gevende penis. Via je penis geef je alles wat in jou aanwezig is incl je zaad. Je bent ook met volle aandacht en bewustzijn aanwezig in de vagina van de vrouw. de trilling van je teelballen voelt daarbij continu de trilling van haar eierstokken. 

 

Als je met je penis, zonder verbinding met je ballen in een vagina bent, heb je nood aan erkenning en waardering van de vrouw. Je hebt immers geen verbinding met je echte mannenkracht en dat maakt je afhankelijk. Een penis zonder ballenkracht is meestal onrustig en voelt een neiging tot opwinding en ontladen. Het is een penis die honger heeft naar ontladen en tijdens het bedrijven van de liefde zal hij eerder nemen dan hij geeft. De diepe vervulling en vreugde ontbreekt daardoor. 

 

HET IS NIET JOUW SCHULD DAT JE JE BALLENKRACHT NIET VOELT: JE BALLENKRACHT IS JE AL VROEG IN JE LEVEN AFGEPAKT DOOR JE MOEDER EN JE VADER HEEFT DIT LATEN GEBEUREN.  

 

 Als je geboren wordt, beschik je over je totale potentieel aan seksuele mannenkracht.

Maar omdat je ouders je in je seksuele heelheid niet zien, wordt je zwaar beschadigd in deze seksuele kracht. Je verliest oa het gevoelscontact met je ballenkracht. Als je bent opgevoed door je moeder is deze beschadiging het grootst, zeker als je vader je daarbij in de steek heeft gelaten.

Je voelt je afgewezen maar wijst ook nog eens jezelf af.De schade in je hart en je geslacht is heel groot, je ontwikkelt zelfs rondom je hart een hartpantser en in en rond je geslachtsdelen een bekkenkooi. Je installeert overtuigingen dat ze geen liefde of seksuele liefde waard bent. ( meer daarover in mijn e-books:" je vroegkinderlijke seksuele ontwikkeling en de invloed op je volwassen liefdesleven" en de zeven fases in je vroegkinderlijke seksuele ontwikkeling"

 

Je leert je zware beschadigingen te ontkennen en niet meer te voelen. In je puberteit bouw je een nieuwe seksualiteit vanuit je seksuele opwinding. Vanuit deze seksualiteit ga je als volwassen man vrijen vrijen. Je mag niet laten zien dat je een seksueel gekwetste man bent. Je toont je als een krachtige potente man. Je Je komt echter beperkingen tegen maar deze tracht je te verbergen. Je wilt niet impotent zijn, vroeg klaakomen, niet klaarkomen of je opwinding niet kunnen beheren. je wilt niet dat je orgasme beperkt is tot een paar golfjes van ontladingen. Maar je komt deze wel tegen door de beschadigingen in de bekkenkooi,

 

Vroeg of laat kan je niet meer om je liefdeswond en seksuele wond heen. ze snijdt te diep. Nu krijg je de kans om je liefdeswond te herkennen en erkennen. Je krijgt de kans om als seksueel beschadigde man hartstochtelijk te beminnen. je hoeft niets meer te verbergen of te bewijzen, je mag helemaal jezelf zijn, in je seksuele vermogen en onvermogen, in je seksuele wonden en je seksuele kracht.

Dit is de weg die de seksuele man kan gaan als hij vanuit zijn totale seksuele potentieel durft te leven.

 

 DUS JE BALLENKRACHT IS JE AFGEPAKT

 

Bij je geboorte beschikte je over je volle ballenkracht. Maar die is je tijdens je prille kinderjaren afgepakt (meer: seksuele basis 0j-20j); Vooral als je vooral door je moeder bent opgevoed en alles via haar over intimiteit hebt geleerd, is je ballenkracht verzwakt, verdoofd en uiteindelijk vernietigd. Daarom is het zo belangrijk dat je een vader hebt.

 

JE HEBT ALS JONGEN EEN BESCHIKBARE VADER NODIG

 

jongens worden verwekt uit een vader en een moeder. 

jongens worden geboren uit een moeder

jongens worden mannen vanuit de steun van hun vader

 

VADERS: WAKKER WORDEN: JULLIE ZIJN DE BELANGRIJKSTE OUDER VOOR JULLIE ZONEN !!!

 

Vaders, jullie zijn de belangrijkste ouder voor jullie zonen. waarschijnlijk heb je zelf geen vader gehad die beschikbaar was en geinteresseerd was in waar jij mee bezig was. Daardoor besef je misschien niet hoe belangrijk je voor je zonen bent. Er zijn vele redenen waarom de band tussen vader en zonen aan belang heeft ingeboet.

Voor de industriele revolutie was er een sterke band tussen vaders en zonen. Ze leefden samen en zonen leerden een ambacht van hun vader. Sinds de industriele revolutie zijn vaders in fabrieken gaan werken, ver van huis. Zonen zagen niet meer waar hun vaders mee bezig waren en kwamen daardoor in de invloedssfeer van hun moeders terecht. Ze zagen een vader die thuiskwam van zijn werk, moe was en geen interesse meer toonden. Sinds de jaren zeventig is het zelfs nog erger geworden. Zonen zijn helemaal onder de invloed van hun moeders opgegroeid en hebben deze moeders vaak horen klagen over hun mannen. De eerste feministische bewegingen zetten zich sterk af tegen mannen. Mannen waren voor hen de oorzaak van alle ellende. Dit gedachtegoed is via moeders op hun zonen over gebracht. Vaders gingen hun best doen om de opvoedingsstijl van hun vrouwen te kopieren. Mannen waren immers mislukte vrouwen. Zonen gingen zich afzetten tegen hun vaders en wilden een totaal tegengestelde man als hun vaders zijn. Het waren de vrouwvriendelijke new-age mannen die vaak niet wisten wat ze met hun leven wilden. Ze gingen als vader de opvoedingsstijl van hun vrouwen kopieren. ze zagen immers zichzelf als mislukte vrouwen. Stilaan beginnen we de schade te zien van de opvoeding van zonen door hun moeders. Hun moeders voeden hen vrouwvriendelijk op, maar niet man vriendelijk. Ze kunnen geen model voor hun zonen zijn. Deze vrouw vriendelijke zonen worden mannen die vrouwen of pleasen of haten. De kwalijke gevolgen worden nu steeds meer, maar schoorvoetend onder ogen gezien. Deze opvoeding heeft zeer kwalijke gevolgen voor mannen, voor vrouwen en voor intieme relaties met elkaar. Sommige moeders beginnen dit te erkennen: zelfs de meest liefdevolle moeder kan een zoon niet geven wat hij nodig heeft. Sommige vaders voelen zich niet langer een mislukte moeder, maar een vader die beseft dat zijn zoon hem nodig heeft als zijn model. Alleen een vader kan voor zijn zoon een model zijn voor alles wat hij zelf in zijn mannenlichaam voelt. Stilaan beginnen we te erkennen dat vaders en moeders een andere aanpak hebben die gelijkwaardig is.

 

WAARIN VADERS ONMISBAAR ZIJN

 

Als kleine jongen heb je een vader nodig. Als baby heb je de aanrakingen van je vader nodig omdat je in zijn aanrakingen je zelf beter kan voelen, met je moeder voel je je de eerste mannende van je leven meer één geheel. Je hebt ook een vader nodig om je los te maken uit de symbiose met je moeder. Je hebt een vader nodig om je thuis te voelen bij je jongetjes lichaam en vertrouwd te worden met je man zijn. Je hebt ook een vader nodig in je puberteit om je thuis te voelen bij je nieuwe genotsgevoelens en orgastische gevoelens. Je vader heeft hetzelfde lichaam als jou, als je je vader ziet, zie je jezelf gespiegeld maar in het klein. Je vader kent het mannenlichaam en mannen gevoelens. Hij heeft hetzelfde geslacht als jou en kan je in je seksuele ontwikkeling zien met je ballenkracht en je penis.

 

JE VEILIGE HAVEN: JE VADER OF JE MOEDER ?

 

je vader als veilige haven: Als je vader je veilige haven is, is hij je eerste vertrouwensperoon in je leven. dit is al begonnen in je prille kinderjaren. Hij is je bron van veiligheid, geborgenheid, warmte, erkenning en waardering. Je leert alles over intimiteit in de ontmoeting met hem. Je voelt je thuis bij hem, ook bij zijn mannenlichaam. Jij ziet dat jij als jongen hetzelfde lichaam hebt als je vader. Je vader spiegelt je wat je in jezelf erkent. Je kunt jezelf zijn en met je vader over alles praten, ook wat je binnenin voelt. Je vader vertelt je wat hij binnenin voelt en hoe hij als man in zijn leven staat. Dat gebeurt allemaal spelenderwijs terwijl je hem helpt, met hem wandelt of tegen zijn lichaam aanligt. Via je vader ontwikkel je je eigen jongetjes zijn en later je man zijn. Je durft volop man te zijn en erop te vertrouwen om je vanuit je man zijn in de wereld en aan de vrouwen te laten zien. Vanuit dit vertrouwen voel je je ook thuis bij mannen.

 

je moeder als veilige haven: als je moeder je veilige haven is, leer je als jongetje alles over intimiteit van je moeder. Je moeder kan alleen maar moeder en vrouw zijn. Ze kan geen spiegel zijn voor je jongetjes zijn. Ze weet niet hoe het is om in een jongenslichaam te leven en te voelen. Ze kan je niet helpen om volop jongetje te zijn. Ze kan geen model staan voor je jongetjes zijn. Als je moeder je veilige haven is spiegelt ze je een ander model. Je leert door de ogen van je moeder, van een vrouw, naar jezelf kijken. Vaak voedt je moeder je ook op om een vrouw vriendelijke jongen en man te worden vanuit haar verlangens en angsten. Dit vervreemdt je van wie je diep van binnen bent. Je komt niet thuis bij je jongens zijn en je volle man zijn. In je liefdesrelaties vertrouw je je eigen waarheid en gevoelens niet. Je denkt dat je vrouw meer over liefde en relaties weet dan jij. als ze je kritiek geeft, denk je dat ze dit voor je bestwil doet. Je hebt niet door dat zij dit ook wel eens vanuit haar angst voor je echte mannenkracht en uit bezitsdrang wilt doen De kans is ook groot dat je als volwassen man een man wordt die rond vrouwen blijft draaien. Je hebt immers geleerd dat vrouwen je middelpunt zijn, je bron van veiligheid, geborgenheid, warmte, erkenning en waardering en ook nog van seksualiteit. In je intieme relaties wordt je een man die vrouwen gaat behagen of hen kwaad wil doen, je voelt je immers ook heel boos over de macht van vrouwen over jou. Je blijft levenslang een jongen in plaats van een man. In onze maatschappij worden de meeste jongens opgevoed door vrouwen. De schade die dit geeft en tot een grote ontwrichting leidt, wordt tot heden zowel door mannen als door vrouwen nog niet herkend en erkend.

 

JE VEILIGE SEKSUELE HAVEN: JE VADER OF JE MOEDER ?

 

je vader als veilige seksuele haven :Je bent een seksuele man vanaf je geboorte, of liever vanaf je verwekking. Je geslachtsdelen maken je tot man. Ook je geslachtsdelen hebben liefde, tederheid, geborgenheid en erkenning nodig om hun volle bestaansrecht te krijgen. De manier waarop je ouders naar je geslachtsdelen als baby kijken en ze aanraken, bepalen of je geslachtsdelen zich welkom voelen. Maar geslachtsdelen kunnen alleen maar bestaansrecht krijgen als ze zich gespiegeld zien. Daarom is het zo belangrijk dat je als jongetje de geslachtsdelen van je vader openlijk kan zien, ze kan aanraken en al je vragen hierover kan stellen. Je vader kan je ook vertellen dat je teelballen je tot man en tot seksuele man maken. Hij kan je vertellen dat zijn teelballen zijn krachtige seksuele liefdesmotor zijn en ook al je vragen daarover beantwoorden. Hij kan je vertellen wat hij voelt en jij kunt vertellen wat jij voelt. Op deze manier blijf je vertrouwen houden in je innerlijke seksuele gevoel en je innerlijke seksuele krachtbron. Als je vader naar je geslachtsdelen kijkt, zie je in zijn ogen zijn liefde voor zijn man zijn en voor zijn eigen geslachtsdelen. Je voelt je gezien en herkend en erkend als jongen en als man. Dit geeft je alle vertrouwen om volop seksuele jongen en later man te durven zijn.

 

je moeder als veilige seksuele haven: als je moeder naar je lichaam en geslachtsdelen kijkt en aanraakt als kleine baby, doet ze dit door de ogen en het gevoel van een vrouw. Ze kijkt vanuit al haar ervaringen die zij met een man en een penis heeft gehad in haar leven. Als ze heel warme en liefdevolle ervaringen heeft met mannen en haar man, zal ze met liefde en warmte naar je geslachtsdelen kijken. Maar als ze nare ervaringen heeft gehad of heeft, zal ze vanuit haar angst of pijn kijken. Al die blikken en aanrakingen komen binnen in je gevoelige bekken en geslacht. Haar angst en pijn voelen als afwijzing. Omdat je afhankelijk bent van haar, zal je vervolgens je eigen geslacht afwijzen.

In haar warme ogen kan je erkenning en waardering voelen, maar je voelt je niet gespiegeld in wat je zelf ervaart. Je mama heeft een heel ander geslacht dan jij. Zij kan geen spiegel voor je zijn. In het beste geval zegt ze je dat zij een zelfde geslacht als jij hebt, maar dat dit bij haar in de binnenkant van haar lichaam zit. Dit geeft een gelijkwaardig gevoel.

 

Als je moeder je seksueel veilige haven wordt, vind je het heerlijk om je te koesteren aan haar erotische lichaam. Je ontleent het erotische gevoel aan haar, zonder dat je het diep in jezelf ontdekt. Haar lichaam wordt je bron van tederheid, koestering en erotische verlangens. Dit neem je mee naar je volwassen leven. Je blijft een seksuele verlangende jongen maar geen volwassen man met een eigen innerlijk seksueel vermogen. Je wordt een seksuele man die op allerlei manieren wat nodig heeft van vrouwen. je wordt afhankelijk van hun seksuele aandacht, in de relatie, in je fantasie of via internet. .

 

JE VADER ALS VEILIGE SEKSUELE HAVEN EN JE MOEDER ALS BRON VAN AUTHONOME AANTREKKING

 

Als je moeder je veilige haven en veilige seksuele haven is, stagneert je seksuele ontwikkeling of vele verschillende manieren. Je ontwikkel niet alleen niet je innerlijke autonome seksuele liefdesbron vanuit je teelballen, je ontwikkelt ook niet je autonome aantrekkingskracht.

 

als je vader je veilige haven is kan je moeder je bron van authonome aantrekking worden

Als je kijkt naar je prille seksuele ontwikkeling, ben je als jongetje van 3 a 4 jaar graag bij je vader. Je hebt je papa als spiegel nodig. je ziet je papa niet als verzorgende papa maar als seksuele man. je leert je volledig thuis te voelen bij je jongetjes lichaam en reikt vanuit je jongen zijn zowel aan de bovenkant als aan de onderkant uit. Als je dit vaak genoeg geoefend hebt en hier alle vertrouwen in hebt, kom je in een andere fase.

 

Je wordt nu weer aangetrokken tot mama, maar je ziet mama nu niet als verzorgende mama, maar als vrouw, als je eerste liefje. je reikt uit naar haar aan de bovenkant vanuit je hart en aan de onderkant vanuit je bekken en wil voelen dat mama's hart en bekken hierbij geraakt worden en opengaan. Je wilt je ontvangen voelen door je liefje, die natuurlijk dient te beseffen wat van haar gevraagd wordt. Als jij dit vaak genoeg kan herhalen en papa steunt je hierin, krijg je een ijzersterk vertrouwen dat je een seksueel aantrekkelijk jongen bent en dit neem je mee naar je volwassen mannenleven.

 

Als je vader niet je veilige haven is, kan je moeder niet je bron van authonome aantrekking worden

 

Als je vader niet je veilige haven is, ga je je ook niet thuisvoelen bij je jongenslichaam en je seksuele jongen zijn. Je ontwikkelt geen autonoom verlangen om vanuit je seksuele liefde uit te reiken naar je moeder zowel aan de bovenkant als aan de onderkant. Je blijft vanaf je geboorte in haar invloedssfeer hangen. Je aantrekking naar haar krijgt geen autonome impuls maar blijft een verlangen om door haar gevoed, gezien, gekoesterd en bemind te worden. Maar omdat dit geen autonome kracht is van binnenuit, wordt je op allerlei manieren afhankelijk van haar. Je blijft een jongen en kunt geen man worden.

 

Als je ouders je in je geboorterechten hadden kunnen zien, zouden ze op deze manier met je omgegaan zijn. Maar omdat ze zelf ook beschadigd zijn in hun hart en hun geslacht, kunnen ze je hierin niet zien. Het drama is dat jij als kleine jongen denkt dat er wat mis is met jou en dat je jezelf gaat afwijzen. je kunt immers niet zien dat je op het liefdesonvermogen en seksuele liefdesonvermogen van je ouders bent gebotst. dit heeft zware gevolgen voor je volwassen liefdesleven. Meer hierover in mijn boeken: "de invloed van de vroegkinderlijke seksuele ontwikkeling op ons volwassen liefdesleven" en "de negen fases van de prille seksuele ontwikkeling"

 

 mijn nieuwste gratis e-book: ALLEEN VOOR MANNEN, kan je nu bestellen bij gratis ebooks. 

 

het beschrijft de weg die een man aflegt vanaf zijn prille kinderjaren tot hij opnieuw het pad vindt om vanuit zijn authentieke seksuele liefde te leven. 

 

De onderstaande teksten beschrijven aspecten van deze mannenweg.  

 

 

 

ECHTE MANNEN: MISVERSTANDEN

 

1.Echte mannen kunnen altijd een erectie krijgen en houden. FOUT

Echte mannen luisteren naar de wijsheid van hun penis en die heeft vele goede redenen of wel of geen erectie te hebben. 

2.Echte mannen kunnen hun opwinding altijd reguleren, ze komen altijd op het juiste moment klaar, niet te vroeg en niet te laat. FOUT 

Echte mannen beseffen dat ze seksueel gekwetste mannen zijn en daardoor is ook hun reguleringsmechanisme zwaar beschadigd. 

3.Echte mannen kunnen vrouwen een orgasme geven. FOUT

Mannen kunnen vrouwen geen orgasme geven. Vrouwen zijn evenveel seksueel beschadigd als mannen. De beschadiging in hun weefsels bepaalt hun orgastisch vermogen en daar zijn ze zelf verantwoordelijk voor. 

  

 

 

  

UITREIKEN VANUIT JE BOVENSTE EN JE ONDERSTE HART

 

 

Vanuit je natuur zijn er zowel in je hart als je teelballen tedere en erotische gevoelens. Je hart en teelballen pulseren en hun trillingen zijn verbonden met elkaar. Alles wat in je hart gebeurt voelen je teelballen en omgekeerd. Het zijn allebei fijngevoelige liefdes en contactorganen. Alle gevoelens die je in je hart kan voelen, kan je ook in je teelballen voelen. Daarom benoem ik ze ook als je bovenste hart en je onderste hart.

Maar je leeft in een maatschappij waarin de waardering voor het bovenste hart vele malen groter is dan de waardering voor je teelballen en je seksuele mannenkracht.

 

Vanuit je natuur reik je zowel uit vanuit je hart als vanuit je teelballen.

Bij het uitreiken vanuit je hart voel je een bloedstroom vanuit je hart naar je armen en je handen gaan. Dit uitreikend gebaar is vervullend in zichzelf.

Ditzelfde uitreikend gebaar voel je ook aan de onderkant. Vanuit je teelballen gaat een bloedstroom naar je onderbuik, je prostaat en je penis en ook naar je benen en je voeten.

Als je als volwassen man uitreikt naar je geliefde voel je dan ook zowel je hart als je bekken opengaan.

Dit is een gebaar dat we al in onze prille kinderjaren veel geoefend hebben. Als jongetje van drie jaar reik je met je armpjes uit naar je mama en papa . Dit gebaar is vervullend in zichzelf. Je reikt ook met je teelballen, je kleine penis, je onderbuik en je beentjes uit naar de onderbuik van mama en papa. je slaat je beentjes om hen heen. Het gebaar aan de bovenkant wordt vaak veel meer gezien en ontvangen dan het gebaar aan de onderkant en dit schaadt de liefdes en seksuele ontwikkeling van het jongetje. Met zijn hartje is het welkom maar met zijn bekken niet. Dit voelt als een afwijzing maar omdat hij afhankelijk is, legt hij de schuld bij zichzelf en wijst zichzelf af. Maar de gevolgen zijn veel ingrijpender dan we ons kunnen voorstellen. De gevoelens van liefde vanuit zijn hartje en de gevoelens van seksuele liefde vanuit zijn geslacht raken van elkaar losgekoppeld en het middenrif wordt een harde plaat die deze gevoelens gescheiden houdt. Hart en geslacht gaan daardoor een eigen leven leiden, met hun eigen geschiedenis. Na een tijdje zijn ze zo gescheiden geraakt van elkaar dat je ofwel hartelijk bent vanuit je hart en daarbij weinig seksueel gevoel ervaart of je seksueel voelt terwijl je hart hier nauwelijks bij betrokken is.

  

VRIJEN VANUIT OPWINDING OF ONTMOETING

 

Als je afgestemd bent op opwinding, geef je geen aandacht aan alle andere gevoelens die tijdens het vrijen geraakt worden. Je bevindt je immers op de snelweg naar een orgasme. Je streelt het lichaam van je geliefde als een object om opgewonden te worden. zij streelt jou eveneens als object van opwinding. Ook in het vagina-penis contact zijn jullie gericht op gevoelens van genot en opwinding en negeren jullie alle andere gevoelens die daarbij geraakt worden. Je spant daarbij je bekkenbodemspieren op om na je orgasme tot ontspanning te komen. 

 

als je afgestemd bent op ontmoeting, kan je altijd vrijen. je spreekt een avond af om intiem samen te zijn en legt jullie lichamen bij elkaar. Je laat het aan jullie lichamen over wat er ontstaat. alle gevoelens mogen daarbij geraakt worden. zowel plezier, als verdriet, boosheid, pijn, liefde, afkeer en aantrekking mogen tijdens dit minnenspel meespelen. Je raakt elkaars lichamen aan om elkaar echt te voelen, je kust om te genieten van het kussen. Tijdens het penis-vagina contact hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen, bewust aanwezig zijn bij datgene dat geraakt wordt en aan de oppervlakte komt. Je erkent dat je een seksueel gekwetste man en een seksueel gekwetste vrouw bent, met handicaps. Je penis kan klein worden en samentrekken of krachtig en groot, hij kan vlug klaarkomen of niet klaarkomen, hij kan gevoelloos worden of heel veel genot voelen. alles is welkom. jij je je geliefde hoeven nergens aan te voldoen. Jullie vrijen helemaal vanuit jullie waarheid zoals die zich in jullie weefsels laat voelen. 

 

VRIJEN VANUIT VALSE EN ECHTE SEKSUELE MANNELIJKHEI 

 

Vanuit je valse mannelijkheid ontken je dat je een zwaar beschadigde seksuele man bent. Je doet alsof je heel bent, viriel, altijd potent je je opwinding ten allen tijde kunt reguleren, maar de angst is altijd aanwezig dat je dit niet waar kunt maken en afgaan en je schamen. vanuit haar valse vrouwelijkheid verwacht je geliefde dit ook van jou en legt zichzelf ook een aantal voorwaarden op.

 

Vanuit je echte mannelijkheid erken je dat je een zwaar beschadigde seksuele man bent en dat deze schade tijdens het vrijen ook aanwezig is. Door deze schade voel je minder in je penis en je bekken dan je graag zou willen. door deze schade voel je geen verbinding met je ballenkracht. Door deze schade kan je je opwinding niet beheren en zit je opwinding gevangen in spanningslagen waardoor je geen hoge lading kunt containen. Door deze schade voel je wel je opwinding maar niet je liefde in je penis en ballen en niet je liefde in je hart. door deze schade ontdek je dat als je hart bij het vrijen sterk betrokken is dit ten koste gaat van je seksuele genot. Maar alles mag er zijn, je hoeft je niet mooier voor te doen dan je bent, niets te maken, niets te bewijzen.  

 

VRIJEN IN AFHANKELIJKHEID OF IN VRIJHEID 

 

Vanuit afhankelijkheid tracht je tijdens het vrijen zoveel mogelijk plezier en genot te ervaren en tegelijk vermijdt je om je geliefde te kwetsen en zelf gekwetst te worden. Als je tijdens een vrijpartij je geliefde gekwetst hebt, ga je je best doen om dit te vermijden. alles wat jullie liefdesgeluk kan vestoren ga je vermijden. 

 

Vanuit vrijheid ben je jezelf. je beseft dat je je geliefde in haar diepste liefdesgevoelens zult raken en ook in haar diepste pijn. je geliefde zal jou in je diepste liefdesgevoelens raken en ook in je pijn. Je ziet je geliefde als je spiegel die al je levenskrachten naar boven haalt. Je bent zowel blij met haar zachte en warme gevoelens als met haar afkeuring en boosheid. Je beseft dat al deze gevoelens bij een intieme relatie horen. je blijft jezelf in het volle besef dat je nog vaak je geliefde zult raken in haar liefdesgevoelens en in haar woede.  

 

SEKSUEEL GEWELD OP MANNEN DOOR VROUWEN 

 

Uit onderzoek in 2018-2019 met anonieme vragenlijsten geven 250000 mannen in Vlaanderen aan dat ze het slachtoffer zijn geweest van seksueel geweld door vrouwen. Dit is een zeer groot aantal, maar mannen praten daar niet over, tenzij soms in een therapiekamer. ik heb in mijn praktijk honderden mannen ontmoet die door een vrouw seksueel zijn misbruikt. mannen schamen zich hierover en beseffen meestal niet dat ze seksueel misbruikt zijn door een vrouw. De hulpverlening en de media vermijden dit onderwerp. Het past immers niet bij het beeld dat mannen daders zijn en vrouwen slachtoffers.

meer weten: https://www.wijzienjewel.be/

 

het genoemde seksueel geweld omvat: 

 

*Kleine jongens waar hun moeders of andere vrouwen zich aan verlustigen, meestal in familiale sfeer of in de klas. 

 

*Pubers die door een volwassen vrouw zogenaamd worden ingewijd. Vaak worden deze jongens bofkonten genoemd, maar dit is een fake beeld. ze worden immers meegenomen in verlangens die helemaal niet in hen tot ontwikkeling zijn gekomen. Ze voelen zich overvraagd en worden bang voor seks.  

 

*volwassen mannen die gedwongen worden tot vaginale seks, orale seks, anale seks of andere seksuele handelingen. 

 

in deze cijfers zijn andere vormen van seksueel misbruik in de prille kinderjaren nog niet meegerekend. 

 

*Een kleine jongen heeft een juiste seksuele spiegel nodig. Als een moeder haar volwassen seksuele verlangens vermengt met de verlangens van het kind is er sprake van seksueel misbruik. Maar ook als de moeder haar volwassen seksuele angst of afkeer vermengt met de gevoelens van het kleine jongetje is er sprake van seksueel misbruik. deze laatste vorm wordt nog steeds niet als seksueel misbruik herkend alhoewel de schade evengroot is als bij misbruik vanuit verlangen. 

 

* ook hartverkrachting heeft nog niet de erkenning gekregen als misbruik. Het kleine jongetje is de lieveling van de moeder. Zij stort regelmatig haar hart uit bij haar kleine jongen, die haar held wordt. Je penetreert daarbij zijn hart met haar zorgen, angsten en vaak ook haar afkeer naar haar man. bij dit laatste penetreert ze niet alleen met geweld het hart van de jongen maar ontneemt hem ook zijn vader. 

 

Man, als je zelf ook seksueel geweld door een vrouw hebt meegemaakt, zoek naar wegen om dit kenbaar te maken. Alleen als er erkenning is voor alle seksuele geweld, zowel op mannen als op vrouwen, kunnen mannen en vrouwen in respect luisteren naar elkaars pijn en een weg inslaan om meer vanuit gelijkwaardigheid te leven, zoals het ooit gewoon is geweest.

 

Zoals wij vrouwen heel veel vreugde brengen en pijn doen, zo brengen vrouwen ons ook veel vreugde en doen ze ons ook veel pijn. 

 

In onderstaande video vertellen vrouwen hoe ze mannen en mannelijkheid pijn doen, kwetsen en vernederen. daar verontschuldigen ze zich ook over. ze vertellen ook hun waardering en blijdschap over mannen en hoe ze houden van mannen. 

 

als mannen en vrouwen op deze manier hun vreugde en pijn delen en hun liefde uitspreken naar elkaar, komt er een heel nieuw draagvlak van gelijkwaardigheid.  

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ibnVRAMlXno

 

From Women To Men - Long Version

From Women To Men - Long Version

www.youtube.com

 

JE HEBT ALS MAN MANNENSTEUN NODIG

 

Je hebt als man de steun van andere mannen nodig. Niet alleen om samen te sporten of een pint te drinken, maar ook om je gevoelens te delen over allerlei aspecten van je leven, over de vreugde en pijn in je werk, als papa, als grootvader en natuurlijk ook in je liefdesleven. Je hebt mannensteun nodig om in de liefdesstormen stevig in je kracht te blijven en je niet te laten meeslepen door de verleiding of de afwijzing van je geliefde. 

 

Je hebt ook mannensteun nodig om elkaar te steunen om in je mannenkracht te groeien, maar ook om in de maatschappij de mannenkracht meer zichtbaar te maken en hierin samen een steunvlak te vormen voor alle mannen.  Je hebt mannen verbondenheid nodig om samen de wereld te dragen en richting te geven. 

 

je bent welkom met je vragen, je verhalen en je reacties Klik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht
^ Naar boven