Boeken

Mijn boeken beschrijven persoonlijke en maatschappelijke groeiprocessen en de parallelle ontwikkelingen hiertussen.

 

Ze beschrijven de werkelijkheid vanuit de innerlijke beleving zoals we deze voelen in onze cellen, weefsels en organen. Daardoor reiken ze veel verder en dieper dan de bekende inizchten, zoals deze meestal beschreven worden.  

 

In ons persoonlijk leven zijn we afgescheiden geraakt van deze diepste innerlijke beleving. We hebben geleerd in ons denkende hoofd te leven terwijl ons voelende hart en ons voelende geslacht, onze liefdeskracht en onze scheppingskracht, samen een zeer krachtig levenskompas zijn.

 

Zoals we persoonlijk afgescheiden zijn van onze binnenwereld, zijn we ook afgescheiden van de binnenwereld van elkaar en van de natuur om ons heen. Daardoor scheppen we samen een wereld waarin we de meest vervreemde leiders kiezen die ons de meest wereldvreemde oplossingen aandragen, vervreemd van onze menselijke natuur en de natuur om ons heen.

 

Maar zowel de wonden en trauma's in ons eigen leven als de wonden en trauma's van ons collectieve leven kunnen we helen als we de moed hebben om ze te doorvoelen en hun diepe betekenis ervan te leren verstaan. 

 

Klik op de cover voor meer info.

 

 

^ Naar boven