De seksuele schaduwkanten komen vrij

Ze voelen niet dat hun weefsels gevoelloos zijn geworden en dat ze hier zelf wat mee te doen hebben. Ze leggen in hun haat de verantwoordelijkheid daarvoor bij de andere sekse, zowel voor hun verlangens als hun grenzen. Ze zijn zeer ver weggedreven van hun taak om hun deel van de wederzijdse afhankelijkheid schoon en zuiver te houden, zoals ze dat ooit vanuit hun natuurlijke blauwdruk wel deden.

In de schaduwlagen leeft hun haat, woede en wraak gevoel naar elkaar. Soms komt dit er op een heftige manier uit, maar meestal op een sluipende manier zodat ze de ander langzaam kapot kunnen maken.

de wraak van vrouwen:

*ik laar je toe in mijn lichaam, maar je zult me niet voelen, ik ben er niet in aanwezig, ik geef me niet over aan jou. Ik wijs jou als man op een subtiele en onzichtbare manier af. .

*Ik laat je in mijn lichaam toe, maar ik gebruik mijn baarmoeder om je onmiddellijk leeg te trekken, zodat je vlug je zaad geeft zonder enig genot. Jij voelt je beschaamd als een klein kind. Dan verneder ik je nog extra door te zeggen: kijk je wilt seks en ik sta je dat toe en dan kan je er helemaal niets van. Op deze manier kan ik zorgen dat jij je heel klein voelt en daarna troost ik je wel, want ik wil dit nog een paar keer herhalen en dit spel lang rekken.

* als vrouw kan ik ook achteraf altijd zeggen dat ik me verkracht voel en dreigen om aangifte te doen bij de politie, zodat je bang wordt en ik alles van jou gedaan kan krijgen. Dan kom ik met al mijn eisen en jij zult hier braaf aan voldoen. Zo kan ik je chanteren en aan het lijntje houden en daar geniet ik van. I

* ik heb geen seksuele verlangens maar dit geeft me macht. Ik zie idat ik voor jou je bron van veiligheid ben, je geborgenheid kan geven en je kan maken en breken en bovendien ben jij voor je seks afhankelijk van mij. Ik kan met je doen en laten wat ik wil. jij doet alles om toch maar seks te hebben en ik speel mijn rol, ik ben er toch niet echt bij betrokken.

*In subtiele opmerkingen kleineer ik jou en verneder jou, vaak waar onze kinderen, je familie of vriende bij zijn. Dan zeg ik dat je niets voorstelt als man of dat ik je alles heb moeten leren, dat je niets weet van vrouwen en daar geniet ik van.

* als ik macht heb over jou, kan ik je geld vragen voor mijn gusten of bezit, juwelen, luxe, steeds duurdere zaken.

*Ik castreer je langzaam en jij bloedt dood tot ze een zielig hoop je bent en dan gooi ik je weg en daar geniet ik van. Al mijn ellende en de ellende van vrouwen is ten slotte allemaal jouw schuld en de schuld van mannen. Mijn wraak is rechtvaardig en ik heb het recht om me op deze manier te vergelden.

* vrouwen komen ook collectief steeds meer uit deze schaduw. mannen moeten zich collectief schuldig voelen en verdienen straf voor wat ze vrouwen eeuwenlang hebben aangedaan en daarvoor moeten ze boeten en schuld bekennen en als ze dat niet doen, maken we hen volledig kapot.

 

de wraak van mannen:

* hij is zo woedend dat hij je letterlijk kapot maakt en zwaar geweld gebruikt.

*Als jij je niet vrijwillig geeft, dwing ik je ertoe en gebruik je seksueel.

* ik heb seks met jou zonder enig respect en in mijn fantasie gebruik ik je als een object. Ik reageer me af in haar vagina, zonder in deze daad betrokken te zijn. ik mastuurbeer in jou maar daar merk je niets van. Integendeel ik veins dat ik je geweldig vindt, want dit spel bevalt me wel. .

* ik bespeel je zwakke plekken en als jij jezelf te dik vindt doe ik er nog een schep bovenop. ik verneder je en wijs je seksueel af, zodat jij je best gaat doen, want je bent bang dat ik wegga bij jou.

* af en toe trek ik je naar me toe en dan stoot ik je weer af. ik geef je af en toe een beetje aandacht, genoeg om macht over jou te houden.

*ik vrij met je beste vriendin en maak op deze manier jullie vriendschap kapot.

* ik verneder je en maak je klein in het publiek.

* ik kom geen enkele afspraak na, en geef je geen aandacht maar eis wel dat jij voor me klaar staat, want ik weet dat jij zo graag je liefde geeft.

* ik heb seks met jou en dan ga ik weg, niet de moeite waard om bij te blijven.

* ik zeg dat je zo frigide ibent en dat je blij mag zijn dat ik je nog wil, want dat er vele vrouwen klaar staan, vrouwen die veel opwindender zijn. .

*Ik kan je gek maken en dan ga je je onzeker voelen en aan jezelf twijfelen en het gevoel hebben dat je niets bent en dan speel ik een spelletje waarbij ik je weer red en vervolgens weer dump.Zo verwerf ik macht over jou en kan ik met je doen wat ik wil.

*Ik gebruik je voor mijn lusten en je moet me zelfs dienen als ik seks met andere vrouwen heb. Als ik zin heb sla ik je een blauw oog. Ik zorg ervoor dat ik macht heb over jou en dat je me nodig heft, maar ik kijk op je neer als een waardeloos voorwerp.

*Zo woedend en haatdragend ben ik over alles wat je mij en andere mannen aandoet: je wijst altijd af, het is nooit goed, het moet altijd anders, achteraf is er altijd wat te klagen, duizend en een voorwaarden vooraleer je in de stemming voor seks bent.

 

Het is gemakkelijker om elkaar te vernietigen van bij zichzelf stil te staan en zich verantwoordelijk te voelen voor hun eigen pijn van jaren, van eeuwen en hun eigen wonden te helen.

 


^ Naar boven