LEVENSLANG HARTSTOCHTELIJK BEMINNEN BOEK naar ontwrichting van de man/vrouw verhouding in schaamte, zonde, castratie en ontaarding

 

Alle machtsculturen leggen de vrije seksuele kracht aan banden. Machthebbers beseffen immers dat vrije seksuele mannen en vrouwen niet te knechten zijn.

 

In onze westerse maatschappij zijn we geindoctrineerd door twintig eeuwen Christelijke machtscultuur. De mens is slecht en zondig en moet lijden en boete doen. De seksuele kracht met al haar innerlijke krachtige gevoelens en expressies wordt  veroordeeld als een zware doodzonde en met diepe schaamte bedekt. Om deze zware onderdrukking af te dwingen, wordt een beeld van een almachtige straffende God in gevoerd die alle gevoelens en gedachten van alle mensen ziet. Al wie seksuele gevoelens heeft en seksuele handelingen pleegt, zal branden in de hel. Gelovigen worden gedwongen om hun seksualiteit als een wild gevaarlijk dier in hun bekken in een hermetisch afgesloten bekkenkooi op te sluiten.

De liefdevolle verbinding tussen hart en geslacht wordt bewust verbroken. Het hart hoort God toe en het bekken en geslachtsdelen zijn de bron van verderf en lichamelijke driften.  De seksuele kracht wordt daardoor van zijn liefdevolle waardigheid ontdaan.

In een natuurlijk samenleven dragen mannen en vrouwen in gelijkwaardigheid hun leven en seksuele liefde. De kerk heeft vele verhalen verzonnen om deze gelijkwaardigheid kapot te maken en het draagvlak tussen mannen en vrouwen te ontmantelen. 

Voor dit Christendom was de vrouw de bron van alle kwaad. Zij was met haar lichaam en verleiding het werktuig van de duivel die mannen in het verderf stortten. gezonde seksuele vrouwen bestonden niet. Vrouwen waren maagden of moeders of hoeren. de gelijkheid tussen mannen en vrouwen raakte hierdoor totaal ontwricht.

Voor op een liefdevolle manier de liefde te bedrijven, zoals dit oorspronkelijk was, was geen ruimte meer. De liefde bedrijven werd een kortstondig ingehouden afreageren van lusten op elkaars lichaam.

 

De kerk regelde en bepaalde daarbij alle aspecten van het samenleven tussen mannen en vrouwen, van bij de verwekking tot in het overlijden. De leer was erop gericht dat deze gelovigen zichzelf slecht en zondig voelden en boete deden.

 

De industriele revolutie bezorgde de seksuele kracht nog een tweede klap. Mensen gingen meer en meer in hun hoofd leven en kregen steeds meer een gevoelloos lichaam. Daardoor verdween zelfs het besef hoe beschadigd ze waren door de Christelijke onderdrukking.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs/stuk :  € 0,00


Aantal :      stuks


Bestel

^ Naar boven