De basis van

De Basis van "ja" naar elkaar
 
Als een man en een vrouw aantrekkingskracht naar elkaar voelen nemen ze uren de tijd om bij elkaar te zijn. Ze vertellen heel open wat er in hen leeft, ze zien elkaar en laten zich zien aan de ander. Ze vinden overeenkomsten bij elkaar en hun verschillen zijn aanvullend. Dus hun hart en hun liefde wordt gevoed en ze vrijen heel veel met elkaar. Dit alles gaat moeiteloos.
Dit is wat ze levenlang willen delen en ervaren met een ander mens. Ze willen de energie van hun hart en van hun geslacht volledig delen en leven met elkaar. Deze ervaring doet hen "ja" zeggen tegen elkaar.
Deze "ja" is een verbintenis om zolang de relatie duurt zowel "ja" te zeggen tegen de ontmoeting van hun harten als tegen de ontmoeting van hun geslachten.
De "ja" in beide polen is even belangrijk.
 
*Voor de vrouw is het belangrijkste dat ze zekerheid in de liefde ervaart. Ze verlangt ernaar levenslang bemind te worden en haar liefde te kunnen geven vanuit haar hart, want haar hart is haar voordeur naar de liefde.
Ze voelt zekerheid in de liefde als ze zich kan laten zien aan haar man zoals ze is, en ze zich gezien voelt door hem. Als ze zich beschermd voelt door hem en zich in zijn armen geborgen en veilig voelt.
Als ze deze zelfde liefde in zijn penis die bij haar binnenkomt ook voelt: het is een penis die rustig en bewust in haar aanwezig is, haar binnenin overal wil aanraken en kan voelen hoe ze hem met haar vagina omsluit.
*Voor de man is het belangrijkste dat hij zekerheid ervaart in de seksuele liefde. Zijn geslacht is zijn voordeur naar de liefde. Hij verlangt naar een vrouw die levenslang zijn penis ziet, met liefde en tederheid aanraakt en zijn penis alle liefde geeft. Hij verlangt naar een vrouw die zich seksueel opent voor hem en verlangt om hem binnenin haar te voelen. Hij zal zich voelen thuiskomen in haar vagina. Hij verlangt naar een vrouw die hem vertelt wat er in haar lichaam gebeurt en hoe zijn mannelijke energie haar binnenin raakt. OP deze manier voelt een man zekerheid in de seksuele liefde en dus zekerheid in de liefde.
 
Als een man en vrouw deze kunst verstaan om evenveel liefde als seksuele liefde uit te wisselen, geven ze hun relatie een stevige basis.
Als vrouw is het belangrijk om te weten dat de penis van je man dezelfde aandacht en verlangens heeft als die jij voor je hart nodig hebt.
Als man is het belangrijk om te weten dat een vrouw zich bemind wil voelen zowel in het gewone leven als in de aanraking binnenin haar vagina.
 
Op deze manier kunnen man en vrouw met respect voor zichzelf en voor elkaar vanuit hun "ja" hun relatie vorm geven en zeggen ze altijd "ja" zowel voor hartscontact als voor vrijen.


^ Naar boven