De verschillen tussen mannen en vrouwen bij vrijen vanuit opwinding

IN VRIJEN GERICHT OP OPWINDING ZIJN DE VERSCHILLEN
TUSSEN MANNEN EN VROUWEN HEEL GROOT
 

1.In het dagelijks leven voelen vrouwen over het algemeen minder contact met de levendigheid in hun geslacht. Het geslacht van mannen is in wezen even levenloos buiten de periodes van opwinding maar ze hebben vaker seksuele gedachten.

2. Vrouwen moeten zich goed en ontspannen voelen om zin te hebben om te vrijen, mannnen kunnen altijd zin maken en gebruiken vrijen om zich te ontspannen en zich goed te voelen.
3. Vrouwen stellen zichzelf en hun relatie veel condities vooraleer ruimte te voelen om te vrijen vanuit opwinding, mannen hebben veel minder condities.
 
4. Vrouwen willen zich gezien en bemind voelen door de man en verlangen ernaar in zijn armen te smelten en vandaaruit langzaam open te gaan en seksuele gevoelens te krijgen. Mannen willen zich bemind voelen in hun geslacht, ze ontspannen in de vagina van de vrouw en in het orgasme en vandaaruit gaat langzaam hun hart open.
 
5. Vrouwen willen zachter aan geraakt worden en niet onmiddelijk bij hun erogene zones, borsten en geslacht, terwijl mannen het juist heel prettig vinden om hun vrouw daar aan te raken en daar zelf aangeraakt te worden.

6. Vrouwelijke verlangens ontstaan vaak eerst in het hart, ze willen zich bemind voelen. Mannelijke verlangens ontstaan direct in hun geslacht, als ze daar bemind worden gaat hun hart open. Vandaar dat vele mannen het prettig vinden om bij het begin van het vrijen de geslachtsdelen al aan te raken, terwijl vrouwen graag eerst overal aan geraakt worden

3. Vrouwen willen in de armen van een man ontspannen en opengaan en uiterlijk aangeraakt worden, vooraleer ze innerlijk aangeraakt willen worden. Mannen ontspannen zich als ze in de vagina zijn en klaargekomen zijn.
4. Vrouwen willen de zekerheid dat er voldoende liefde is, mannen willen de zekerheid dat er voldoende gevreeën wordt.
 
 
Het is belangrijk dat mannen en vrouwen zich van deze verschillen bewust zijn en elkaars verlangens als gelijkwaardig zien. Het vraagt veel creativiteit en liefde om hier op een goede manier mee om te gaan.
Al deze verschillen verdwijnen als paren geen zin moeten hebben vooraleer te gaan vrijen, als opwinding en klaarkomen niet op de voogrond staat, maar intiem seksueel samenzijn en ontmoeten, dan kunnen paren altijd vrijen zoals in slaapkamers van het type klas drie blijkt.


^ Naar boven