een vastgelopen seksuele relatie een nieuw perspectief geven: voor paren individueel of in groep

De inzichten in deze cursus zijn bedoeld voor paren die nog steeds van elkaar houden maar vastgelopen zijn in hun seksuele relatie, zoals zovele paren. Het kan velen verbazen , maar het seksuele model dat de meesten geleerd hebben is een model waarin de meerderheid van de paren teleurgesteld worden en vastlopen. Deze cursus leidt je naar een nieuw seksueel model zoals dat voor alle vrouwen en alle mannen eens heel natuurlijk was. Een model dat paren veel meer mogelijkheden biedt waardoor hun strijd en teleurstellingen ook vanzelf verdwijnen.
 
de cursus bestaat uit vijf sessies van anderhalf uur, geschikt voor paren of groepen van parenDe inhoud:
 
sessie 1: afstemmen op het natuurlijke seksuele model.
Ik ga niet praten over wat er allemaal is misgelopen, de pijn en misverstanden naar boven halen, want waarschijnlijk hebben jullie dit eindeloos en vruchteloos gedaan.
In de plaats daarvan geef ik informatie over een realistisch perspectief in een relatie en het natuurlijke seksuele verlangen van mannen en vrouwen en hoe dit aansluit bij elkaar.
Als paar kan je voelen hoe dit wel of niet aansluit bij wie je bent. 
 
sessie 2: Een nieuwe verhouding vinden tov van dit nieuwe liefdesmodel. 
Zowel voor mannen als vrouwen is dit een nieuw model. Je vertelt aan jezelf welke mogelijkheden je ziet om je hierop af te stemmen. Je leert je eigen innerlijke bronnen kennen die je kunnen helpen om vanuit dit model je liefdesleven vorm te geven. Dit is gericht op jezelf als man of vrouw 
 
sessie 3: Het nieuwe liefdesmodel in jouw relatie plaatsen.
Je praat met elkaar over de potentiele nieuwe liefdesrelatie en kijkt naar de mogelijkheden en de valkuilen.
 
sessie 4: De seksuele blokkades en pijnen in de relatie ontmantelen.
Tussen wat je samen wil bereiken en je huidige relatie ligt een kloof, door de vele misverstanden en kwetsuren die je hebt opgelopen.
Je leert hoe je zelf je eigen pijnen en kwetsuren kan helen zodat je zowel geestelijk als lichamelijk vlug opnieuw beschikbaar kan zijn in de liefde, zowel vanuit je hart als vanuit je geslacht.  Door het nieuwe perspectief kan je deze pijnlijke herinneringen met elkaar delen zonder dat ze je nieuwe persepctief verstoren. Soms gebeurt het dan de kwetsuren in je relatie veel dieper zitten en ook oude pijnen in je leven raken. In dat geval is het mogelijk om extra individuele sessies toe te voegen. 
 
 5: Het nieuwe seksuele model vorm geven in je dagelijkse leven en daarin de valkuilen leren kennen en vermijden.
Door wekelijks verslag per mail, kan ik jullie bijsturen en op afstand coachen. Zo nodig kan ik extra ondersteuning geven. Uiteindelijk is het de bedoeling om helemaal vrouw te durven zijn en helemaal man en juist daardoor een heel intense en diepe duurzame verbinding te realiseren. . Met respect voor het man en vrouw zijn en in gelijkwaardigheid naar elkaar.


Terug...

^ Naar boven