DUURZAAM GELUK BEVAT TWEE HANDLEIDINGEN

 
In de ene handleiding krijg je inzicht in alle bouwstenen waaruit je eigen gelukservaringen bestaan.  Het is gebaseerd op onderzoek naar de geluksbeleving van vijfduizend mensen die uitgebreid hebben verteld hoe ze hun geluk vorm geven in hun leven. Je zal veel overeenkomsten vinden met je eigen manier waarop jij je geluk vorm geeft. Je leert dus je eigen geluk door en door kennen, met al zijn  valkuilen en mogelijkheden.
 
Je krijgt veel praktische tips aangereikt die je onmiddellijk in je leven kan toepassen en je geluk al groter beginnen maken. Het is wetenschappelijk bewezen dat je geluk naar je toetrekt als je elke dag vijf minuten stilstaat bij je drie meest vervullende gelukservaringen.
 
Je krijgt ook diepgaand inzicht in de manier waarop jij je geluk vorm geeft. De meeste mensen vormen een eigen geluksrecept zonder echt te weten of dit nu ook het meeste geluk garandeert.
Je maakt kennnis met vele bestanddelen die je nauwelijks bekend zijn, ontdekt verrassende verbanden en doorziet je eigen valkuilen waarmee je je eigen geluk saboteert.
 
In de andere handleiding maak je kennis met de weg die mensen volgen die voor een duurzaam gelukkig leven kiezen, een leven waarin ze een blijvend draagvlak hebben voor hun geluk. Voor de meeste mensen is dit een stap te ver, het veronderstelt een verandering van vele patronen in je leven en de meeste mensen willen liever bij het bekende blijven. Maar als je een gelukspionier wil zijn, dan vind je hier de complete handleiding.
 
Deze weg is pas de laatste dertig jaar bekend geworden dank zij de inzichten vanuit de lichaamstherapie en energetische therapievormen. Ik heb deze weg zelf vijftien jaar geleden leren kennen en steeds meer mensen ontdekken deze weg. Alhoewel nu nog niet toegankelijk voor de meeste mensen zal deze weg van duurzaam geluk in de toekomst even belangrijk worden als duurzaam bouwen en duurzaam energieverbruik en lost deze weg zowel persoonlijk als op wereldvlak vele problemen op.  
 
Waarschuwing:
In het boek "duurzaam geluk" vind je alle kennis en inzichten die op dit moment over gelukkig zijn beschikbaar zijn. Het boek bevat veel informatie, het is eerder een handboek, dan een leesboek. Het bevat teveel informatie om alles achter elkaar te lezen. Je kan best één hoofdstuk per week lezen en dit aan je leven toetsen.  
 
Dit boek biedt tevens een stevige basis waarop jouw kinderen en de volgende generatie hun geluk kunnen verder bouwen. 
  
 

Enkele reacties

 
 • "Ik heb twee weken voor mezelf verlof genomen om tijd te nemen voor mezelf en heb in je boek ‘Duurzaam geluk’ elke dag gelezen. Das een hele kanjer met veelomvattende en diepgaande inzichten en waarvan vele voor mij herkenbaar zijn. Er zijn een aantal inzichten die ik ook terugvind in Celestijnse Belofte, maar jouw boek gaat nog veel dieper. Proficiat met dit levenswerk. Ik stel me echter toch nog vragen en durf ze bij deze stellen omdat ik daarover in je boek geen duidelijkheid vind" Nicole
 • Ik vind "Duurzaam Geluk" een fantastisch boek. Het zou in elke huiskamer de bijbel moeten vervangen. 
  Yves
   
 • In "Duurzaam Geluk" vindt de lezer veel wijsheid, waarheid en inspiratie. Je voelt in het boek hoe het inzicht gegroeid is na rijke ervaring. Maarten Ghysels legt de achtergrond uit van de meeste oppervlakkige geluksadviezen (de bekende weg) en gaat dan een stap verder (de nieuwe weg). Dat is best uitdagend en confronterend. Het boek graaft naar de diepte van een duurzame geluksbeleving, en zal de komende decennia een blijvende waarde houden als boek over een gelukkig leven.
  Leo Bormans, auteur van GELUK "The World Book of Happiness".
   
 • We hebben samen een leesgroepje opgericht om Duurzaam Geluk te lezen, bij elke bijeenkomst één hoofdstuk is al meer dan genoeg, want het is een echt handboek dat heel veel raakt en in beroering brengt, bedankt maar het is zware kost.
  Leontine en Rik 
   
 • Heel confronterend maar het komt op het meest perfecte moment. Ik neem tijd om minder-waarde en eigen her-waarde-ering te doorvoelen, zelfliefde te ervaren.
  Machteld

 

Terug

^ Naar boven