DE MANNENCODE

 

ECHT LEVEN ALS MAN OP EEN AUTHENTIEKE MANIER

 

gratis toegang tot duizenden euro's aan content.

 

Ik help je om echte man te zijn, in je volle mannenkracht te gaan, je relatie en je werk volop als man te leven.

 

Dat doe ik door je alles te leren over de natuurlijke basis van man zijn.

 

de mannencode, eigenlijk ken je die, ze zit diep in je cellen verankerd. Je bent ze alleen vergeten omdat je misleid bent vanuit je opvoedingssituatie. In plaats van je natuurlijke man zijn te helpen ontwikkelen, hebben ze je een man-beel opgedrongen en aangeleerd dat tot macht, angst, onmacht en competitie leidt.

 

Ik leid je naar je kracht, je liefde en je wijsheid.

 

Je krijgt gratis toegang tot alle inzichten, een cursus met een waarde van 5000 euro. Ik heb deze cursus aan topmanagers gegeven, zij betaalden er 10 000 euro per persoon voor.

 

Waarom geef ik je deze gratis?

Omdat hij zo krachtig is en omdat ik er blij van wordt als er vele krachtige mannen zijn. De wereld heeft er nood aan. Je krijgt de hele content gratis. Daarna kan je er zelf mee aan de slag. je hebt dan wel de discipline nodig om er elke dag een half uur aandacht aan te geven tot jij je alles hebt eigen gemaakt. Natuurlijk kan je ook op een andere manier in jezelf investeren. Je inschrijven voor de mannencode training: een tien daags programma gespreid over 10 maanden.

Je krijgt daarin persoonlijke begeleiding, bent welkom met al je vragen en krijgt antwoorden tot alles voor jou duidelijk en bruikbaar is. Je krijgt bovendien nog eens de steun van vele andere mannen. De training zal je man zijn verdiepen, je relatie met je vrouw en je werksituatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

^ Naar boven