Mijn missie is vanuit mijn kindpijn geboren. Deze pijn heb ik kunnen omzetten in een boodschap van liefde naar mezelf en anderen. Vandaaruit is mijn intentie om mensen te leren houden van zichzelf zodat ze zich aan zichzelf en anderen kunnen laten zien zoals ze zich binnenin voelen. Op deze manier kunnen ze open en diepgaande relaties met anderen  aangaan zowel in hun liefdesleven als in hun vrijen. 

Deze boodschap verspreid ik via vertellen, schrijven, deze webschool, en in mijn begeleidingen en tegelijk vervul ik op deze manier mijn eigen leven.   

 

Vanuit deze missie: 

  • help ik mensen om hun diepste binnenkant te ontdekken en om van daaruit naar buiten te durven komen. Ik heb zelf ervaren welke bevrijding dit geeft en hoeveel oude ballast je kan achterlaten. Jezelf laten zien zoals je bent, is één van onze geboorterechten: immers "alles wat in jou leeft, leeft ook in mij en tegelijk zijn we heel uniek". 
     
  • begeleid ik mannen en vrouwen, die meer uit hun liefdesleven willen halen, om zich vanuit hun echte mannenkracht en vrouwenliefde aan elkaar te laten zien. Mijn motto: "pas als mannen en vrouwen de diepte van zichzelf leren kennen en durven leven met elkaar, kan er in de wereld harmonie en vrede komen" en hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.  
     
  • reik ik ouders wegen aan om goed voor zichzelf te zorgen zodat hun kinderen niet voor hen dienen te zorgen en hun liefde en heelheid in hun kinderleven zoveel mogelijk kunnen behouden. 


 

 
^ Naar boven