WELKOM IN DEZE SCHOLEN MET OUDE EN NIEUWE WIJSHEDEN EN NATUURLIJKE INZICHTEN 

 

 

 

SCHOOL VOOR EEN LIEFDEVOL EN OPWINDEND SEKSLEVEN

 

SCHOLEN OM ELKE DAG MET JEZELF EN ANDEREN GELUKKIG TE LEVEN

 

seksschool +

 

 

ouderschool

 

levensschool 

GRATIS E-BOOK

 

 

samenleven­school

 

relatieschool  

 

 

 VERLANG JE NAAR EEN VERVULD LEVEN WAARIN JE JEZELF KUNT ZIJN EN JE EIGEN GROEIPAD KUNT VOLGEN, ZONDER DAT DE OMSTANDIGHEDEN JE LOT BEPALEN ?

 

WIL JE JEZELF ZIJN IN EEN LIEFDESRELATIE EN JE TEGELIJK DIEP VERBONDEN VOELEN ?

 

WIL JE EEN HEERLIJK BRUISEND SEKSLEVEN, ZOALS DAT WAS IN JULLIE VERLIEFDE JAREN, MAAR NU VANUIT MEER DIEPGANG EN OVERGAVE AAN ELKAAR ?

 

WIL JE JE GAVE AAN DE WERELD GEVEN DIE PAST BIJ WIE JE TEN DIEPSTE BENT? 

 

ALS JE JA ZEGT OP EEN VAN DEZE VRAGEN, HEEFT DEZE SITE JE ZEER VEEL TE BIEDEN.

 

 

DEZE MANIER VAN LEVEN IS JE GEBOORTERECHT

 

MAAR DOOR JE OPVOEDING EN DE MAATSCHAPPIJ MATRIX IS JE GEBOORTERECHT VERSLUIERD GERAAKT IN ONWETENDHEID

DE MEESTE MENSEN LEVEN DAARDOOR EEN AANGEPAST EN MIDDELMATIG LEVEN.

ZE LEVEN AFGESCHEIDEN VAN HUN BINNENWERELD EN DUS OOK VAN DE BINNENWERELD VAN ANDERE MENSEN EN VAN DE BINNENWERELD VAN DE NATUUR OM ONS HEEN. 

 

ONZE WERELDLEIDERS LEVEN OOK VANUIT DEZE AFGESCHEIDENHEID EN NEMEN VAN DAARUIT WERELD BESLISSINGEN.  

 

WE LEVEN ECHTER NU IN EEN TIJD WAARIN DEZE  PERSOONLIJKE EN COLLECTIEVE VERSLUIERING MEER EN MEER ZICHTBAAR WORDEN EN DAARDOOR KUNNEN WE ER ONS STEEDS GEMAKKELIJKER VAN BEVRIJDEN. DIT BIEDT ONS NU DE KANS OM WEER VANUIT ONZE OORSRONKELIJKE WIJSHEID EN LEVENSKRACHT TE LEREN LEVEN.

 

ALLES BEGINT BIJ ZELFKENNIS 

 

Dit is ook de weg die ik zelf ben gegaan. Ik leefde vervreemd van mijn binnenwereld, ook al werd ik psychiater-relatietherapeut-seksuoloog. Door een diepgaande crisis ontdekte ik mijn versluiering en onwetendheid. Ik heb mijn leven op zijn kop gezet en heb mijn oorspronkelijke liefde en wijsheid herontdekt tijdens het leren bewonen van mijn lichaam als tempel. Een lichaamsgerichte en seksueel lichaamsgerichte psychotherapie opleiding bood me deze kans om thuis te komen bij wie ik binnenin ben. Alles wat ik mezelf heb eigen gemaakt, geef ik in deze site door. Ik ben een zaaier en mijn inzichten verdiepen zich dagelijks.

 

Ik deel mijn inzichten omdat dit aansluit bij mijn missie: "ZAAIEN WAT IK TE GEVEN HEB VANUIT MIJN LIEFDE" over liefde en seksualiteit, over mannen en vrouwen, over in gemeenschappen en in de wereld samenleven.

 

De inzichten die ik geef zijn breder en meer diepgaand dan de klassieke inzichten. Het zijn holistische inzichten dwz inzichten die zowel diepgaand als alles omvattend zijn.

 

Ik bied je geen inzichten die kortstondig en alleen in je mentale laag verandering geven, maar wel inzichten die vanuit lichaamsbewustzijn, weefsel en celbewustzijn voortkomen. Vroeger dacht men dat herinneringen alleen in je hersenen lagen opgeslagen. Nu weten we dat alles wat je in je leven hebben meegemaakt in ieders lichaam ligt opgeslagen en er bestaan allerlei methoden om hier opnieuw contact mee te maken.

 

ik groei en mijn inizchten groeien met me mee. Daardoor verandert regelmatig de inhoud van deze site. 

 

 

Waarom: SCHOOL VOOR LEVENSKUNSTEN?

 

Op 7 maand heb ik een bijna doodervaring meegemaakt. Dit heeft veel invloed gehad op mijn leven: ik werd een verlegen eigenwijs kind dat de verkeerde vragen stelde. Ik was zo ontgoocheld op de lagere school dat daar geen wijze oude mannen en vrouwen les gaven over het leven, de liefde en de seksuele liefde, dat ik op mijn 60ste levensjaar besloten heb om zelf een school voor levenskunsten op te richten, niet letterlijk in fysieke vorm, maar een webschool. Zo is deze website ontstaan. Ik ben nu zelf een oude wijze man en deel mijn inzichten.

 

Je krijgt alle inzichten in deze site gratis, ook mijn eboeken. 

Alle inzichten en wijsheden die ik mezelf heb kunnen eigen maken, zijn immers naar mij gekomen als geschenken vanuit het grotere geheel. Deze inizichten zijn niet van mij, maar van ons grotere collectieve geheel. Ik heb alleen de mogelijkheid gehad deze te ontvangen. Door mijn inzichten gratis als zaad ter beschikking te stellen, geef ik mijn gave aan de wereld en vervul tegelijk mijn missie in mijn leven. 

 

HELAAS: dit is een "OUDERWETSE SITE" met veel content maar een mooie en stijlvolle website maken, daar heb ik geen verstand van.

Wat ik je wel bied: duidelijke en bruikbare informatie in scholen ingedeeld: een school voor een gelukkig leven, een relatieschool, een seks-school, een ouderschaps-school en een maatschappij school.

Je krijgt dit gratis, maar een goede vriend zei me dat deze content op andere sites wordt aangeboden voor tienduizenden euro's.

 

LEERVAK: LEREN BEMINNEN EN GELUKKIG LEVEN ?

 

Zeg eens eerlijk: zou je liefde voor jezelf en je liefdesleven niet anders zijn als "gelukkig leren leven, omgaan met elkaar en leren liefhebben" het belangrijkste vak thuis en op school zou zijn geweest? Voor mij in ieder geval wel.

 

Heel heel lang geleden waren er zulke scholen. 

Via deze site breng ik ze opnieuw een stukje tot leven.  

 

Het belangrijkste dat ik ontdekt heb:

 

"HET IS NOOIT TE LAAT VOOR EEN GELUKKIG LEVEN"

 

"LEVEN IS DE INTENSITEIT VAN ELK MOMENT VOLUIT BELEVEN "

  

  

 Lees en ontdek wat past bij jou en zaai verder.

Zo bouwen we samen aan een meer liefdevolle en gelijkwaardiger wereld.

Maarten Ghysels

 

 

^ Naar boven