E-Boek I

"JE KUNT ALLES KRIJGEN WAT JE WENST" (gratis e-book) 

In je liefdesleven kan je alles krijgen wat je wenst, dertig jaar geleden voor mij één grote leugen. Nu een grote waarheid. Hoe ik dat bereikt heb? dit lees je in dit e-book. Tientallen mannen en vrouwen die onder begeleiding deze zelfde weg hebben afgelegd door middel van negen sleutels vertellen ook hun verhaal.  

 

Wil je ook ontdekken of deze manier van vrijen jouw liefdesleven rijker kan maken?  

 

KLIK  OP DE AFBEELDING EN BESTEL HET GRATIS E-BOOK  

 

ps na invoer persoonsgegevens verschijnt "betaalwijze: overboeking" uiteraard is dit hier niet van toepassing: dit is gratis, dat zie je ook bij de afrekening 

Een tipje van mijn verhaal?

 

De eerste helft van mijn leven vrij ik op de bekende manier, gericht op opwinding en het streven naar een orgasme. Standjes, sexy lingerie, speeltjes en andere spannende prikkels houden mijn seksleven spannend en opwindend, net zoals bij de meeste paren. Ik weet niet dat er meer mogelijk is. ik ben  seksuoloog en ook vanuit dit vakgebied is vrijen alleen gericht op opwinding en klaarkomen, meer is er niet. Dat er meer mogelijk is, ontdek ik een hele tijd later tijdens mijn lichaamsgerichte therapieopleiding en mijn sexual grounding opleiding. Zo heb ik het liefdesleven gekregen zoals ik het altijd heb gewild.

 

Wat er veranderd is? Heel veel. Er is een nieuwe wereld voor me opengegaan waarvan ik voorheen het bestaan niet vermoedde.

Ik kan nog steeds vrijen op de bekende manier maar er is veel bijgekomen. In negen levenslessen heb ik de totale rijkdom aan seksuele mogelijkheden leren beleven. Niet door extra uiterlijke prikkels maar door "helemaal mezelf" te leren zijn.

Ik heb oa ontdekt dat in mijn lichaam een "innerlijke seks bron" zit die me veel meer gevoelens en opwinding kan geven dan alle prikkels die van buiten komen of vanuit mijn fantasie ontspruiten.

Mijn seksualiteit speelt zich niet meer alleen af in mijn buik en bekken, maar ook mijn hart is seksueel en mijn geslacht is vol gevoel en liefde.

Ik hoef daarvoor alleen maar mijn diepste natuur te volgen. Met een geliefde die dit ook doet, krijgen en geven we precies aan elkaar datgene waar elke man en elke vrouw naar verlangt. Dit leven we niet één dag, maar al jaren lang.

Achteraf gezien is dit veel gemakkelijker te bereiken dan ik vooraf dacht.

 

KIES JE VOOR MIDDELMAAT OF VOOR HET BESTE IN JE LEVEN? 

 "Een ontdekkingsreis met negen sleutels en negen levenslessen. Met de eerste drie sleutels voel jij je al vitaal en kan je een heerlijk seksleven beleven.

 

Met negen sleutels ontdek je je totale seksuele potentieel en leer je als man vanuit je echte kracht leven en als vrouw vanuit je diepste liefde en ontvankelijkheid. Je bent dan weer helemaal jezelf zoals het ook van binnen voelt. Dit herstelt je innerlijke magnetische kracht waardoor je in je seksuele liefdesleven alles kunt geven en krijgen wat je wenst. 

 

Door deze inzichten verdwijnen ook de meningsverschillen tussen mannen en vrouwen, lossen problemen zich vanzelf op en is er altijd plaats voor liefde en vrijen.

Je kan weer vrijen zoals in je verliefde jaren maar dan op een volwassen wijze. 

Prille verliefden zijn immers nog zichzelf, delen hun hartsgevoelens en vrijen elke dag soms urenlang.

Na een aantal jaren wordt het vrijen minder. Ze doen hun best om de hartstocht levendig te houden door hun geliefde te behagen en extra te prikkelen. Ze zoeken naar nieuwe spannende opwinding om elkaar een fijn orgasme te geven. Tijdelijk is het vrijen weer fijn, maar het blijft niet. Hoe komt dit toch? De meeste paren berusten erin dat meer niet mogelijk is en seksuologen en relatietherapeuten vertellen in hun boeken en vrouwenbladen hetzelfde.  Dat deed ik ook vooraleer ik deze inzichten ontdekte. 

 

Omdat het mijn leven zo rijk heeft gemaakt, vertel ik dit aan iedereen.

"Liefde en vrijen kan echt levenslang intens, intiem en opwindend blijven tot tevredenheid van vrouwen en van mannen. Niet door nieuwe standjes of speeltjes of andere extra prikkels, maar door als vrouw en als man je eigen seksualiteit helemaal te leren kennen en beleven. Daar zijn inzichten bij nodig en die vind je in dit boek." 

Ik pas de sleutels al jaren toe tot grote tevredenheid van mezelf en mijn geliefde. Paren die deze sleutels toepassen ervaren hetzelfde. Mannen en vrouwen komen in hun authentieke mannen en vrouwenkracht waardoor ook alle oude verstrikkingen en misverstanden verdwijnen.   

 

PS: De inzichten in dit e-book zijn alleen geschikt voor wie echt het beste uit zijn relatie wil halen en hierin wil investeren. Het bouwt verder op de inzichten die ik in mijn vorige boek heb beschreven. "Het Geheim van Seks en Liefde". Dit boek geeft tien basisinzichten voor een goede intieme relatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
^ Naar boven