E-BOOK II : DE  VROEGKINDERLIJKE SEKSUELE ONTWIKKELING EN HAAR INVLOED OP ONS VOLWASSEN LIEFDESLEVEN

 

Dit e-book is alleen interessant voor mensen die in hun lichaam leven of in hun lichaam willen leven. Mensen die in hun hoofd leven, zullen mijn taal niet verstaan en de manier van kijken onjuist en  onwetenschappelijk vinden.  

 

Dit boek neemt je mee naar de diepste lagen in jezelf, de lagen waar jij je seksuele eigenwaarde hebt opgebouwd. Het is een confronterend boek en kan je tegelijk de weg wijzen naar veel heling. 

 

weet je dat we in onze gewone manier van vrijen onze seksuele hulpmotor gebruiken en niet onze echte krachtige natuurlijke seksmotor? 

 

weet je dat we meestal met een onvervuld hart en een onvervuld geslacht vrijen en hopen dat vrijen ons de vervulling zal geven, die we vanuit onszelf niet hebben. 

 

weet je dat vele mannen te vlug klaarkomen en vele vrouwen moeite hebben met het bereiken van een orgasme zonder dat ze beseffen waar dit vandaan komt? 

 

weet je dat de meeste mensen, vooral mannen, slechts een heel beperkt orgasme beleven, terwijl het zoveel grootser kan? 

 

weet je dat het voor de meeste mensen gemakkelijker is om met elkaar seks te hebben dan tien minuten naar elkaars geslacht te kijken? 

 

HOE ZIT VRIJEN IN ELKAAR?

Zoals er in de zee een bovenstroom en onderstroom is, zo is het ook in onze seksuele ervaring.

In onze bovenstroom zijn we afgestemd op verlangen. We kunnen vrijen met een vol hart, dat al vervuld is of vrijen met een verlangend hart, dat verlangt naar vervulling. We kunnen vrijen met een vol geslacht, dat al vervuld is of een verlangend geslacht dat verlangt naar vervulling. Bij een vol hart en vol geslacht zijn we  vervuld als we beginnen met vrijen, we willen een geliefde ontmoeten om onze volte te delen.

Bij een verlangend hart en een verlangend geslacht beginnen we onvervuld te vrijen, we verwachten dat het vrijen en onze geliefde ons vullen en vervulling geven. Soms gebeurt dat en voelen we ons tijdelijk vervuld, soms gebeurt het niet en zijn we ontgoocheld. Hoe komt dat?

 

In onze onderstroom zijn we afgestemd op onze seksuele eigenwaarde: deze bepaalt of we beginnen  vrijen met een vol hart en vol geslacht of een onvervuld hart en een onvervuld geslacht. Hoe sterker de onderstroom, hoe meer vervulling we voelen in onszelf en hoe meer we kunnen vrijen met een vol hart en een vervuld geslacht.

 

In onze onderstroom zijn al onze gevoelens, overtuigingen en gewaarwordingen aanwezig. Je voelt je niet bemind of juist heel erg bemind, teveel liefde, te weinig liefde, te veel opwinding, angst om klaar te komen, angst om niet klaar te komen, een gevoel van je niet begrepen te voelen, een gevoel van gebruikt te worden, ontdekken dat je aan het pleasen of behagen bent, bang om niets te voelen, bang om teleur te stellen enz.

 

Een gebrekkige onderstroom kan de heerlijkste vrijpartij in één klap in een hel veranderen, je zin in vrijen in de war schoppen, er voor zorgen dat vele mannen te vlug klaarkomen en vele vrouwen te traag en dat onze orgasmes beperkt zijn in intensiteit.

 

Een gebrekkige onderstroom zorgt er ook voor dat we gemakkelijker seks kunnen hebben met elkaar dan dat we tien minuten op een ontspannen manier naar elkaars geslachtsdelen kunnen kijken.

 

WAAR KOMT DE BOVENSTROOM EN DE ONDERSTROOM VANDAAN?

De bovenstroom hangt samen met onze zin in vrijen en ons seksueel verlangen en ontwikkelen we vanaf onze puberteit.

 

De onderstroom bepaalt ons seksueel zelfvertrouwen en onze seksuele eigenwaarde en bouwen we op in onze eerste levensjaren. Hij wordt bepaald door onze vroegkinderlijke seksuele ontwikkeling.

Omdat deze onderstroom zo belangrijk is, heb ik hier een e-book over geschreven:

 

"DE VROEGKINDERLIJKE SEKSUELE ONTWIKKELING EN ZIJN INVLOED OP ONS VOLWASSEN LIEFDESLEVEN"

 

 

Dit boek is gratis zodat iedereen, die interesse heeft voor dit onderwerp, dit kan lezen. Klik op de cover om het boek te bestellen. U ontvangt de digitale versie als bijlage bij een e-mail. 

 

ps na invoer persoonsgegevens verschijnt "betaalwijze: overboeking" uiteraard is dit hier niet van toepassing: het is gratis, dat zie je ook bij de afrekening

 

Is dit boek iets voor jou? dit boek is alleen iets voor jou als je nieuwsgierig bent naar de diepste lagen in jezelf die te maken hebben met je prille kinderjaren. als je deze lagen wilt kennen en helen, zal dit boek je heel veel inzichten geven. 

 

Doe de test:

 

Je bent een kleine baby en ligt naakt in je bedje. Hoe kijkt je moeder/ je vader naar je geslacht?  Hoe raakt je moeder/je vader je geslacht aan?  

 

met liefde en warmte?

zonder echt te kijken?

afkeurend?

bezitterig?

afstandelijk?

verdrietig?

boos?

angstig?

onzeker?

bezorgd?

 

wat doet deze blik en aanraking met je geslacht? 

 

voelt zich gezien en welkom?

wordt koud?

trekt zich bang terug? 

voelt zich verwaarloosd? 

voelt zich misbruikt? 

voelt zich verdrietig of boos? 

 

Als je ouders niet allebei met warmte en liefde naar je geslacht kijken maar op een andere manier en als je geslacht zich niet gezien en welkom voelt, dan kan dit boek voor jou zeer verhelderend zijn!!!

 

 

Ons prille seksuele liefdesleven vertoont zeven opeenvolgende fases, die nooit eerder tot in detail beschreven zijn. Tijdens deze zeven fases bouwen we een krachtige seksuele blauwdruk op.

Deze heeft veel meer invloed op ons volwassen seksleven dan we vermoeden. Door opnieuw de blauwdruk uit de wikkels te halen, zien we plots verbanden en kunnen we ons bevrijden van onnodige ballast uit ons verleden.   

 

Het boek toont wonderlijke verbanden aan. Het legt uit wat een juiste spiegeling is bij de verschillende ontwikkelingsfases van een kind en wat een natuurlijke en een onnatuurlijke spiegel in de gevoelens en het lichaam van een klein kind teweeg brengt. Het geeft je helderheid over alle aspecten van je eigen seksuele onderstroom.

 

weet je dat?

 

Het één van de grootste taboes is om je voor te stellen dat je ouders aan het vrijen zijn om jou te verwekken, maar dat dit taboe je juist afsnijdt van je diepste wortels.

 

Je eerste seksuele blauwdruk over wie je seksueel mag zijn en wat je in je geslachtsdelen wel en niet mag voelen, gevormd wordt in de manier waarop je moeder en vader naar je geslacht kijken en het aanraken in je prille kinderjaren. 

 

Je seksuele eigenwaarde nauw verband houdt met de kans die je als klein kindje hebt gekregen om je thuis te voelen bij je eigen sekse.

 

Als je seksuele verlangen groter is dan je seksuele eigenwaarde je levenslang een jongen en een meisje blijft dat afhankelijk is van de waardering van de andere sekse. Daardoor kan je geen volwassen man of vrouw zijn.

 

vanuit onze natuur een man vrijt vanuit zijn teelballen en een vrouw vanuit haar eierstokken en dat dit een veel  krachtiger seksuele energie geeft. we gebruiken immes onze natuurlijke seksbron.  

 

Dit en veel meer ontdek je in dit nieuwe gratis e-book.

 

 

 

^ Naar boven