Links naar relevante websites

 
We zijn met vele mensen op aarde die wegen aanreiken naar een gelukkig en geheeld leven, op deze manier vormen we samen een netwerk. Met enkele van hen heb ik bijzondere banden.
Hun website verrijkt en geeft inspiratie op verschillende vlakken.
 
 
Maria van der Vloet
Met massage, shiatsu, voetreflexologie raken mijn handen je tot in je diepste lagen, laten je genieten en ontspannen, nemen je pijnen en vermoeidheid weg  03-2977179 GSM 0476-739727  Beerse Belgie.
 
Wies Willemen   
met emotioneel lichaamswerk (specifieke lichaamsoefeningen)  leer je hoe je zelf je lichaamslagen kan openen, doorvoelen en helen.
Tilburg
Website
 
Loek Knippelsacademie
een holistische opleiding om coach te worden, jezelf te leren kennen en waarderen en je alles eigen te maken dat op deze sitre beschreven wordt. 
Website
 
Ratubagus
In ontmoeting met krachtige energetische mensen kunnen we onze innerlijke blokkades sneller leren kennen, opruimen en op een dieper nivo leren houden van onszelf. In mijn innerlijke proces heb ik hierbij steun gehad van Ratubagus.
 
Het Bewuste Pad  
Mascha Roedelof ondersteunt en begeleidt jou op je Pad naar (Seksuele) Bewustwording met behulp van individuele sessies, emotioneel lichaamswerk, massages, tantra, en verschillende workshops
Nieuwer Oord, Nederland
 
Aadi
massage, tantra, seksualiteit   
Hofstade, België
De Praktijk voor Oorspronkelijke Levenskunst
wil mensen wakker maken en ze helpen herinneren aan hun OORSPRONKELIJKE aard, wijsheid en kracht. Dit via Holistisch Consult (individueel, relatie & gezinsconsult) en de Anders Levensschool (workshops Authentiek Leven & Communiceren – Emotioneel lichaamswerk, dans, zang en meditatie als medicatie)
Zwalmstreek, Belgie
Website
 
Aykohuis
zijns- en wordingshuis met aanbod van stilte- en schrijfactiviteiten, levensschoolweken
Turnhout, België
Het Oude Pad
de meest betoverende esoterische winkel van Vlaanderen
St jozef Olen, België
Duurzaam Geluk
Waarom zijn wij de laatste 50 jaar niet gelukkiger geworden? Inzichten om je zowel duurzaam te gedragen als gelukkig te voelen!
 
De Ruimte Praktijk voor meer ‘Adem-Ruimte’
Personal coaching, massage, energetisch lichaamswerk, ‘seksualiteit & intimiteit in de Nieuwe Tijd’, workshops, doe-dagen, rituelen www.praktijkderuimte.be
^ Naar boven