JE WILT TEVREDEN EN GELUKKIG LEVEN, OOK BIJ EEN DIP, VERDRIET EN TEGENSLAGEN 

 

JE WILT JEZELF ZIJN IN EEN LIEFDESRELATIE EN JE TEGELIJK DIEP VERBONDEN VOELEN ? 

 

JE WILT EEN HEERLIJK BRUISEND SEKSLEVEN, ZOALS DAT WAS IN JULLIE VERLIEFDE JAREN, MAAR NU VANUIT MEER DIEPGANG EN OVERGAVE AAN ELKAAR ? 

 

JE WILT LEVEN VANUIT JE LIEFDE EN JE KRACHT IN PLAATS VANUIT ANGST, CONTROLE, MACHT EN ONMACHT? 

 

JA, PRACHTIG!!! DAT IS JE GEBOORTERECHT EN  VAN DAARUIT KAN JIJ JE LEVEN VERVULLEN EN TEGELIJK OOK JOUW BIJDRAGE AAN DE WERELD GEVEN

 

JE HEBT DAARBIJ DE INZICHTEN NODIG DIE AANSLUITEN BIJ JOUW GROEIPROCES. 

 

 

In deze site deel ik mijn inzichten die ik verworven heb in mijn leven en van waaruit ik mensen meer dan veertig jaar heb begeleid. Het zijn dus inzichten die bewezen hebben dat ze werken.

 

Ik ben opgeleid als psychiater-relatietherapeut-seksuoloog en tevens als lichaamsgericht psychotherapeut en seksueel lichaamsgericht psychotherapeut. De inzichten die ik geef zijn dan ook breder en meer diepgaand dan de klassieke inzichten. Het zijn holistische inzichten. 

 

Ik deel mijn inzichten omdat dit aansluit bij mijn missie: "ZAAIEN WAT IK TE GEVEN HEB" over liefde en seksualiteit, over mannen en vrouwen, over samenleven.

 

Ik groei en mijn inzichten groeien met me mee. Daardoor verandert ook regelmatig de inhoud van deze site. 

 

Ik bied je geen inzichten die kortstondig en alleen in je mentale laag verandering geven, maar die vanuit lichaamsbewustzijn, weefsel en celbewustzijn voortkomen.

 

 

Waarom: SCHOOL VOOR LEVENSKUNSTEN?

 

Op 7 maand heb ik een bijna doodervaring meegemaakt. Dit heeft veel invloed gehad op mijn leven: ik werd een verlegen eigenwijs kind dat de verkeerde vragen stelde. Ik was zo ontgoocheld op de lagere school dat daar geen wijze oude mannen en vrouwen les gaven over het leven, de liefde en de seksuele liefde, dat ik op mijn 60 ste levensjaar besloten heb om zelf een school voor levenskunsten op te richten, niet letterlijk in fysieke vorm, maar een webschool. Zo is deze website ontstaan. Ik ben nu zelf een oude wijze man en deel mijn inzichten. 

 

Je krijgt alles gratis, ook mijn ebooken: door dit te geven, vervul ik zelf mijn leven. Ik leef vanuit overvloed en ik wordt nog meer blij als jou in deze overvloed kan laten delen en tegelijk de weg wijs om zelf vanuit overvloed te leven. Dat is tenslotte je  geboorterecht. 

 

 HELAAS: dit is een "ouderwetse site" met veel content maar een mooie en stijlvolle website maken, daar heb ik geen verstand van. Wat ik je wel bied: duidelijke en bruikbare informatie in scholen ingedeeld: een school voor een gelukkig leven, een relatieschool, een seks-school, een ouderschaps-school en een maatschappij school.

Je krijgt dit gratis, maar een goede vriend zei me dat deze content op andere sites wordt aangeboden voor tienduizenden euro's. 

 

 

SCHOOL VOOR EEN LIEFDEVOL EN OPWINDEND SEKSLEVEN

 

SCHOLEN OM ELKE DAG MET JEZELF EN ANDEREN GELUKKIG TE LEVEN

 

seksschool +

 

 

ouderschool

 

levensschool 

GRATIS E-BOOK

 

 

samenleven­school

 

relatieschool  

 

 

 

LEERVAK: LEREN BEMINNEN EN GELUKKIG LEVEN ?

 

Zeg eens eerlijk: zou je liefde voor jezelf en je liefdesleven niet anders zijn als "gelukkig leren leven, omgaan met elkaar en leren liefhebben" het belangrijkste vak thuis en op school zou zijn geweest? Voor mij in ieder geval wel.

 

Heel heel lang geleden waren er zulke scholen. 

Via deze site breng ik ze opnieuw een stukje tot leven.  

 

Het belangrijkste dat ik ontdekt heb:

 

"HET IS NOOIT TE LAAT VOOR EEN GELUKKIG LEVEN"

 

"LEVEN IS DE INTENSITEIT VAN ELK MOMENT VOLUIT BELEVEN "

  

  

Dat is wat ik iedereen toewens, om echt gelukkig te zijn en het best mogelijke leven te leiden dat voor hem/haar mogelijk is. Een leven in tevredenheid met zichzelf en verbonden met anderen. 

 

Lees en ontdek wat past bij jou en zaai verder.

Zo bouwen we samen aan een meer liefdevolle wereld.

Maarten Ghysels

 

 

^ Naar boven