JE WILT TEVREDEN EN GELUKKIG LEVEN, OOK BIJ EEN DIP, VERDRIET EN TEGENSLAGEN ? JA, DAT KAN 

 

JE WILT JEZELF ZIJN IN EEN LIEFDESRELATIE EN JE TEGELIJK DIEP VERBONDEN VOELEN ? JA, DAT KAN

 

JE WILT EEN HEERLIJK BRUISEND SEKSLEVEN, ZOALS DAT WAS IN JULLIE VERLIEFDE JAREN, MAAR NU VANUIT MEER DIEPGANG EN OVERGAVE AAN ELKAAR ? JA, DAT KAN

 

JE WILT LEVEN VANUIT JE LIEFDE EN JE KRACHT IN PLAATS VANUIT ANGST, CONTROLE, MACHT EN ONMACHT?  JA, DAT KAN EN VANDAARUIT KAN JE OOK JE BIJDRAGE AAN DE WERELD GEVEN

 

 

 

 

JE HEBT DAARBIJ DE JUISTE INZICHTEN NODIG EN DIE KAN IK JE GEVEN

 

Meer dan dertig jaar (sinds 1983) heb ik mannen, vrouwen en paren begeleid om   "het beste uit hun leven te halen en te leven zoals ze dat het liefste willen ".  

  

voor de doe-het-zelvers: via deze site, boeken en bundels geef ik je alle inzichten om je doelen te bereiken. geen oppervlakkige inzichten, maar inzichten die je  laten leven zoals je diep van binnen bent.  

 

LEVEN IS EEN KUNDE EN EEN KUNST  

 

Ik gebruik mijn kunde en leer je de kunst om blij te zijn met jezelf en je man of vrouw zijn op een authentieke manier te leven.

 

ik leer je de kunst om te zorgen dat jij in je liefdesrelatie jezelf kan zijn en tegelijk alles in de liefde kan geven en krijgen wat je wenst of als single, dat je deze liefdesrelatie naar je toe haalt.

 

Ik leer je de kunst om langdurig een hartstochtelijk seksleven te hebben.

 

Ik ga daarbij naar de kern van de zaak en gebruik alleen die inzichten die al jarenlang effectief "werken".   

HELAAS: dit is een "ouderwetse site met veel content en weinig glamour". Van websites heb ik helaas geen verstand. Je krijgt wel duidelijke en bruikbare content in scholen ingedeeld: een school voor een gelukkig leven, een relatieschool, een seks-school, een ouderschaps-school en een maatschappij school.

Je vindt hier content waar je elders meer dan tienduizend euro voor betaalt. 

 

Hier krijg je ze GRATIS omdat ik alles wat ik mezelf heb eigen gemaakt, wil verder zaaien aan de volgende generaties. Ik leef vanuit overvloed en ik word nog meer blij als zoveel mogelijk mensen ook vanuit overvloed leven.

Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer mensen thuiskomen bij zichzelf, hoe meer kracht, liefde en wijsheid er in de wereld komt. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.  

 

DE JUISTE INZICHTEN? Er zijn vele inzichten, maar inzichten die diepgaand en duurzaam werken, dat

 

is wat anders.

Het is voor mij een hele zoektocht geweest om die te vinden, met veel dwaalwegen. Als kind heb ik ze niet gekregen, zoals de meeste kinderen worden we met de verkeerde inzichten ons volwassen leven ingestuurd. Ik ben psychiater-psychotherapeut en seksuoloog geworden om de juiste inzichten te krijgen. ik kreeg veel wetenschappelijke kennis en inzichten, die me voor een deel hebben geholpen, maar me niet bij de essentie brachten.

 

Een diepgaande crisis in 1993 heeft me wakker geschud. Ik leerde mezelf op een totaal andere manier kennen. ik begon te voelen wat er binnen in mij leefde. Ik ontdekte inzichten die veel dieper reikten dan wat ik in mijn klassieke opleidingen had geleerd. Ik voelde dat dit de inzichten waren waar ik al zo lang op zoek naar was. Ik herontdekte mezelf in lichaamsgerichte psychotherapie opleidingen, sexual grouding (seksuele lichaamspsychotherapie) en tantra opleidingen. Ik ben thuis gekomen bij wie ik echt ben en deze inzichten verdiepen zich nog elke dag.

IK ZAAI EN GEEF GRAAG. Ik word nog blijer omdat deze inzichten niet alleen bij mij werken, maar ook bij de mannen, vrouwen en paren die ik heb begeleid. Zaad in vruchtbare bodem kan zich goed verspreiden: vele vrouwen en mannen, die deze site, mijn bundels of boeken gelezen hebben of een lezing hebben bijgewoond, hebben me verteld of gemaild dat deze kennis ook hen geholpen heeft om rust en vrede te vinden bij zichzelf en zichzelf te accepteren precies zoals ze binnenin zijn. Prachtig toch!

 

 

  

 

 

SCHOOL VOOR EEN LIEFDEVOL EN OPWINDEND SEKSLEVEN

 

SCHOLEN OM ELKE DAG MET JEZELF EN ANDEREN GELUKKIG TE LEVEN

 

seksschool +

 

 

ouderschool

 

levensschool 

GRATIS E-BOOK

 

 

samenleven­school

 

relatieschool  

 

 

WAAROM EEN SCHOOL ?

Op een school kan je leren. Als klein kind voelde ik me vreemd in deze wereld. In mijn dromen zag ik oude wijze mannen en vrouwen de inzichten die zij zich tijdens hun leven hadden eigen gemaakt doorgeven aan kinderen die samen met hen onder bomen zaten. Ik verwachtte dat ook van mijn ouders en mijn scholen, maar helaas ze leerden me andere zaken. In 2006 heb ik zelf zo'n school opgericht, in een modern jasje. Ik geef mijn inzichten door en elke dag komen er nog nieuwe bij. Tegelijk vervul ik mijn kinderdroom.

 

LEERVAK: LEREN BEMINNEN EN GELUKKIG LEVEN ?

 

Zeg eens eerlijk: zou je liefde voor jezelf en je liefdesleven niet anders zijn als "gelukkig leren leven, omgaan met elkaar en leren liefhebben" het belangrijkste vak thuis en op school zou zijn geweest? Voor mij in ieder geval wel.

 

Heel heel lang geleden waren er zulke scholen. 

Via deze site breng ik ze opnieuw een stukje tot leven.  

  

Het belangrijkste dat ik ontdekt heb:

 

"HET IS NOOIT TE LAAT VOOR EEN GELUKKIG LEVEN"

 

"LEVEN IS DE INTENSITEIT VAN ELK MOMENT VOLUIT BELEVEN "

  

  

Dat is wat ik iedereen toewens, om echt gelukkig te zijn en het best mogelijke leven te leiden dat voor hem/haar mogelijk is. Een leven in tevredenheid met zichzelf en verbonden met anderen. 

 

Lees en ontdek wat past bij jou en zaai verder.

Zo bouwen we samen aan een meer liefdevolle wereld.

Maarten Ghysels

 

 

^ Naar boven