WELKOM OP DEZE SITE VOL INZICHTEN EN WIJSHEDEN.

 

VERLANG JE NAAR EEN VERVULD LEVEN WAARIN JE JEZELF KUNT ZIJN EN JE EIGEN GROEIPAD KUNT VOLGEN, ZONDER DAT DE OMSTANDIGHEDEN JE LOT BEPALEN ?  

 

WIL JE JEZELF ZIJN IN EEN LIEFDESRELATIE EN JE TEGELIJK DIEP VERBONDEN VOELEN ? 

 

WIL JE EEN HEERLIJK BRUISEND SEKSLEVEN, ZOALS DAT WAS IN JULLIE VERLIEFDE JAREN, MAAR NU VANUIT MEER DIEPGANG EN OVERGAVE AAN ELKAAR ? 

 

ALS JE HIEROP JA ZEGT, HEEFT DEZE SITE JE ZEER VEEL TE BIEDEN.

DE INZICHTEN ZULLEN JE OOK HELPEN OM VANUIT JE UNIEKE BESTEMMING TE LEVEN. 

OP DEZE MANIER KAN JIJ JE LEVEN VERVULLEN EN TEGELIJK OOK JOUW BIJDRAGE AAN DE WERELD GEVEN.

 

DIT ZIJN OOK JE GEBOORTERECHTEN

MAAR JE ZULT EEN KEUZE MOETEN MAKEN !!!

 

Wil je groeien vanuit je anthentieke zelf of binnen de context van de opgelegde maatschappijmatrix,

Wil je liefhebben en vrijen vanuit je authentieke zelf of vanuit de maatschappijmatrix?

 

JE LEEFT IN EEN MAATSCHAPPIJ MATRIX DIE VAAK HAAKS OP JE NATUURLIJKE GEBOORTERECHTEN STAAT.

IN DEZE TIJD WORDT DIT STEEDS DUIDELIJKER 

 

VOOR HET EERST HEBBEN WE COLLECTIEF EEN KEUZE DIE JIJ VOOR JEZELF KAN MAKEN. 

 

Wil JE LEVEN VANUIT EEN GEPROGRAMMEERDE CONSUMPTIEMATRIX DIE JE EEN LEVEN VANUIT ANGST EN CONTROLE OPLEGT WAARIN OVERHEDEN JE VRIJHEID BEPALEN ZOALS VOORGESTELD IN DE GREAT RESET ? 

 

OF WIL JE LEVEN VANUIT JE NATUURLIJKE GREAT RESET= VANUIT JE AUTHENTIEKE LIEFDE EN KRACHT, VERBONDEN MET ALLE MENSEN EN MET ALLE LEVEN OM JE HEEN? 

 

 

WE ZIJN COLLECTIEF OPGEVOED, GEPROGRAMMEERD EN VOORBEREID OM VANUIT DE CONTROLE GREAT RESET TE LEVEN.

MAAR VOOR HET EERST IN DE GESCHIEDENIS BESCHIKKEN WE OVER DE NODIGE INZICHTEN OM EEN BEWUSTE KEUZE TE MAKEN TUSSEN DE CONTROLE GREAT RESET EN DE NATUURLIJKE GREAT RESET.  

 

In deze site krijg je inzicht in de verschillen tussen beide reset wegen. Op deze manier kan je bewust kiezen welk soort geluk je wilt nastreven en hoe je je liefde en seksuele liefde wilt vormgeven.

ik deel mijn inzichten die ik verworven heb in mijn leven en van waaruit ik mensen meer dan veertig jaar heb begeleid. In deze inzichten onthul ik de verschillen tussen een leven geleid door de great reset vanuit controle en een leven vanuit de natuurlijke great reset. Op de great reset vanuit controle ben je al levenslang voorbereid. De inzichten voor de natuurlijke great reset zijn voor de meeste mensen onbekend. Het zijn inzichten die je naar je innerlijke lichaamsbeleving en je liefde en wijsheid in jezelf leiden. Hoe je deze kunt bereiken vertel ik uitgebreid in deze site. De inzichten zijn gemakkelijker te bereiken dan je denkt want ze zijn je geboorterechten die diep in je weefsels nog steeds aanwezig zijn. 

 

Ik ben opgeleid als psychiater-relatietherapeut-seksuoloog en tevens als lichaamsgericht psychotherapeut en seksueel lichaamsgericht psychotherapeut. Mijn inzichten verdiepen zich nog dagelijks. Al twintig jaar heb ik daarbij de steun van een kleine helende groep. Op dit ogenblik is in deze groep een plaats vrij voor een man bij wie wat ik hier schrijf aansluit bij zijn leven en zijn missie (zie contact).

De inzichten die ik geef zijn breder en meer diepgaand dan de klassieke inzichten. Het zijn holistische inzichten, inzichten die het geheel overzien. 

 

Ik deel mijn inzichten omdat dit aansluit bij mijn missie: "ZAAIEN WAT IK TE GEVEN HEB VANUIT MIJN LIEFDE" over liefde en seksualiteit, over mannen en vrouwen, over bewust samenleven.

 

Ik groei en mijn inzichten groeien met me mee. Daardoor verandert ook regelmatig de inhoud van deze site. 

 

Ik bied je geen inzichten die kortstondig en alleen in je mentale laag verandering geven, maar wel inzichten die vanuit lichaamsbewustzijn, weefsel en celbewustzijn voortkomen. Vroeger dacht men dat herinneringen alleen in je hersenen lagen opgeslagen. Nu weten we dat alles wat je in je  leven hebben meegemaakt in ieders lichaam ligt opgeslagen en er bestaan allerlei methoden om hier opnieuw contact mee te maken. 

 

 

Waarom: SCHOOL VOOR LEVENSKUNSTEN?

 

Op 7 maand heb ik een bijna doodervaring meegemaakt. Dit heeft veel invloed gehad op mijn leven: ik werd een verlegen eigenwijs kind dat de verkeerde vragen stelde. Ik was zo ontgoocheld op de lagere school dat daar geen wijze oude mannen en vrouwen les gaven over het leven, de liefde en de seksuele liefde, dat ik op mijn 60ste levensjaar besloten heb om zelf een school voor levenskunsten op te richten, niet letterlijk in fysieke vorm, maar een webschool. Zo is deze website ontstaan. Ik ben nu zelf een oude wijze man en deel mijn inzichten. 

 

Je krijgt alles gratis, ook mijn eboeken: door dit te geven, vervul ik zelf mijn leven. Ik leef vanuit overvloed en ik word nog meer blij als ik jou in deze overvloed kan laten delen en tegelijk de weg wijs om zelf vanuit overvloed te leven. Dat is tenslotte je  geboorterecht. 

 

 HELAAS: dit is een "ouderwetse site" met veel content maar een mooie en stijlvolle website maken, daar heb ik geen verstand van. Wat ik je wel bied: duidelijke en bruikbare informatie in scholen ingedeeld: een school voor een gelukkig leven, een relatieschool, een seks-school, een ouderschaps-school en een maatschappij school.

Je krijgt dit gratis, maar een goede vriend zei me dat deze content op andere sites wordt aangeboden voor tienduizenden euro's. 

 

 

SCHOOL VOOR EEN LIEFDEVOL EN OPWINDEND SEKSLEVEN

 

SCHOLEN OM ELKE DAG MET JEZELF EN ANDEREN GELUKKIG TE LEVEN

 

seksschool +

 

 

ouderschool

 

levensschool 

GRATIS E-BOOK

 

 

samenleven­school

 

relatieschool  

 

 

 

LEERVAK: LEREN BEMINNEN EN GELUKKIG LEVEN ?

 

Zeg eens eerlijk: zou je liefde voor jezelf en je liefdesleven niet anders zijn als "gelukkig leren leven, omgaan met elkaar en leren liefhebben" het belangrijkste vak thuis en op school zou zijn geweest? Voor mij in ieder geval wel.

 

Heel heel lang geleden waren er zulke scholen. 

Via deze site breng ik ze opnieuw een stukje tot leven.  

 

Het belangrijkste dat ik ontdekt heb:

 

"HET IS NOOIT TE LAAT VOOR EEN GELUKKIG LEVEN"

 

"LEVEN IS DE INTENSITEIT VAN ELK MOMENT VOLUIT BELEVEN "

  

  

Dat is wat ik iedereen toewens, om echt gelukkig te zijn en het best mogelijke leven te leiden dat voor hem/haar mogelijk is. Een leven in tevredenheid met zichzelf en verbonden met anderen. 

 

Lees en ontdek wat past bij jou en zaai verder.

Zo bouwen we samen aan een meer liefdevolle wereld.

Maarten Ghysels

 

 

^ Naar boven