De kunst om de seksuele verschillen tot een krachtige liefdesbasis te maken


In de beleving van de seksuele liefde zijn de verschillen tussen mannen en vrouwen heel groot tot ze beseffen dat ze zich allebei bemind willen voelen, alleen hebben ze allebei een andere liefdesdeur.
 
Wat je als man moet weten:
het is belangrijk om te beseffen dat je vrouw zich bemind wil voelen. Dit voelt ze als je haar ziet en aandacht geeft aan wat zij belangrijk vindt. Dit voelt ze ook als je haar vertelt wat er in jou leeft zodat ze verbinding blijft houden met je hart. Op deze manier voelt ze zich geliefd en verlangt ernaar om in je armen te smelten en langzaam haar lichaam te ontspannen en te laten opengaan. Dan wordt ze vanzelf verlangend en ontvangend. Dat gebeurt vanzelf want dat is haar natuur.  Zo kan ze zich over geven aan zichzelf en van daaruit aan jou.  
Als man moet je weten dat je vrouw zich zich op dezelfde manier bemind wil voelen tijdens de seksuele daad. Zich bemind voelen is voor haar belangrijker dan een orgasme beleven.
Ze voelt zich seksueel bemind als je met een gevende penis langzaam bij haar naar binnen gaat op het moment dat ze er klaar voor is om je te ontvangen. Je gevende penis voelt zich niet behoeftig en voelt vervuld. Hij raakt haar vagina binnenin op alle plekjes bewust aan op een rustige ontspannen manier. Op deze manier voelt je vrouw  dat je bewust met al je liefde in haar aanwezig bent, ze voelt een hartelijke penis en wordt daardoor innerlijk warm, ontvankelijk en seksueel bemind zodat ze vanzelf haar seksuele liefde aan jou zal geven door je te laten voelen in woorden en bewegingen hoe heerlijk ze aan het genieten is in het contact met jou.  
 
Maar als je penis hard en stijf is, maar voor haar als een lege huls voelt waar geen hart in klopt, als hij alleen maar behoeftig is en gericht op jouw of haar opwinding, voelt ze zich niet seksueel bemind. Ze kan misschien wel genieten van haar opwinding en orgasme maar de echte seksuele vervulling mist ze hierin. Vroeg of laat zal ze zich seksueel terugtrekken of sluiten.
 
wat je als vrouw moet weten:
De penis van je man heeft dezelfde verlangens als jouw hart. Jouw deur om je bemind te voelen is je hart, zijn deur is zijn penis. Hij voelt zich bemind door jou als je zijn penis aandacht geeft, ziet, aanraakt, koestert en er zelfs tegen praat. Je zal er versteld van staan wat er met je man gebeurt. Hij zal zich heel blij voelen en bemind. Hij voelt nu dat deze aandacht van liefde veel belangrijker is dan hij ooit besefte. Deze liefdevolle aandacht voor zijn penis en ballen geeft hem meer dan opwinding en klaarkomen.
Vrouwen zijn hierover vaak verbaasd, ze verwachten dat als ze zijn penis aanraken hij alleen maar meer opwinding wil. Dat is ook waar als jij hem wil opwinden maar niet waar als je hem in alle liefde en zachtheid aanraakt. Op deze manier krijg je de penis die je graag wil: een gevende penis die liefdevol en bewust jou en je vagina wil aanraken.
 
Maar als de penis van je man zich niet bemind voelt, wordt hij hongerig en voelt een tekort. Hij gaat hunkeren naar opwinding en klaarkomen, wat hem dan telkens weer een kortstondige bevrediging geeft. Maar hij blijft hongerig omdat hij eigenlijk naar aandacht en liefde verlangt maar dit zelf niet eens weet. Zo krijg je een behoeftige harde penis die je niet echt aanraakt en waar je als vrouw een afkeer van krijgt want je voelt je daardoor niet bemind.
 
Dus als je als man de kunst verstaat om je vrouw te beminnen in haar hart en je verstaat als vrouw de kunst om je man te beminnen in zijn penis en ballen, dan zorgen jullie verschillen juist voor een stevige seksuele liefdesbasis en voelen jullie zich allebei vervuld en bemind.


^ Naar boven