HET GEHEIM VAN SEKS EN LIEFDE

open deur dag Standaard Boekhandel Hasselt: inschrijven bij Standaard Boekhandel Hasselt prijs: 0 €
zondag 27 oktober 2013 om 14uur: Maastrichterstraat 19 3500 Hasselt   
 
 Wie droomt er niet van een heerlijke relatie waarin de verlangens naar liefde en seks helemaal samen gaan? Maar waarom lijkt het soms zo moeilijk te bereiken? Waarom lijken de verlangens van mannen en vrouwen daarin vaak zo verschillend ? Is het eigenlijk mogelijk om de verlangens van liefde en seks op een blijvende manier samen te brengen. ?
 
Ja, dat is mogelijk als je de juiste inzichten in het liefdesspel kent en weet hoe je de valkuilen kan vermijden. 
Tijdens de lezing ontdek je zelf welke inzichten voor jou belangrijk zijn, waar voor jou nieuwe mogelijkheden liggen en welke valkuilen jij dient te vermijden. Eén beeld zal je levenslang bijblijven, het is een beeld dat gedurende de voorbij dertig jaar het liefdesleven van honderden mannen en vrouwen ingrijpend veranderd heeft. De mogelijkheden in je relatie worden daardoor in één klap veel groter en je verstaat elkaar veel beter. 
 
Het bijzondere van dit alles is dat jij je niet dient aan te passen aan je geliefde, maar alleen maar helemaal jezelf dient te durven zijn en vanuit je essentie van man of vrouw gaat leven. Vanuit deze essentie passen geliefden in hun verlangens naar liefde en seks naadloos bij elkaar. De ja naar je geliefde sluit immers aan op de ja naar jezelf en wat jij het allerliefste wilt. 
Alle inzichten zijn gebaseerd op dertig jaar praktijk en onderzoek in mijn eigen praktijk en in die van collega"s. Ze vormen ook de basis voor mijn eigen liefdesrelatie en voor mijn werk waarin ik meer dan duizend paren met deze inzichten heb begeleid. 
 
De lezing sluit aan bij mijn nieuwste boek: Het geheim van seks en liefde, waarin dertien inzichten staan die de basis vormen van een goede liefdevolle relatie, je ontdekt wat echt seksueel zelfvertrouwen is, je kennis maakt met je eigen liefdesteam en je leest over je impliciete liefdescontract. 

^ Naar boven