JE WILT TEVREDEN EN GELUKKIG LEVEN, OOK BIJ EEN DIP, VERDRIET EN TEGENSLAGEN ? JA, DAT KAN 

 

JE WILT JEZELF ZIJN IN EEN LIEFDESRELATIE EN JE TEGELIJK DIEP VERBONDEN VOELEN ? JA, DAT KAN

 

JE WILT EEN HEERLIJK BRUISEND SEKSLEVEN, ZOALS DAT WAS IN JULLIE VERLIEFDE JAREN, MAAR NU VANUIT MEER DIEPGANG EN OVERGAVE AAN ELKAAR ? JA, DAT KAN 

 

Al meer dan dertig jaar (sinds 1983) begeleid ik mannen en vrouwen om  "het beste uit hun leven te halen". Zo kunnen ze leven zoals ze dat het liefste willen.  

In deze site vertel ik hoe jij dit ook kan bereiken.    

 

Waarom zijn zoveel vrouwen en mannen zo moe, voelen zich onzeker, liggen overhoop met zichzelf of anderen en verliezen in hun relaties na een aantal jaren samenleven hun passie? Omdat ze de weg zijn kwijt geraakt naar een vervullend en gelukkig leven. Niemand heeft hen deze wegen getoond, integendeel ze zijn al in hun jonge leven de verkeerde weg opgestuurd.

 

Ook ik ben het eerste deel van mijn leven de verkeerde weg opgestuurd. Ik was nochtnas nieuwsgierig en ben psychiater-psychotherapeut en seksuoloog geworden om deze weg te vinden.  Ik verwierf heel veel kennis en inzicht maar die hielp me niet om zelf gelukkig te leven. Ik dacht dat ik gelukkig was maar ik voelde mezelf binnenin niet leven. Natuurlijk wist ik dat niet. 

 

Een diepgaande crisis in 1993 heeft me wakker geschut en heel nieuwe inzichten gebracht. Ik leerde mezelf op een totaal andere manier kennen. ik begon te voelen wat er binnen in mij leefde. Ik ontdekte inzichten die veel dieper reikten dan wat ik in mijn klassieke opleidingen had geleerd. Ik voelde me thuis komen en mezelf herontdekken in lichaamsgerichte psychotherapie opleidingen, sexual grouding (seksuele lichaamspsychotherapie) en tantra opleidingen. Een hele ontdekkingstocht!!!! 

Het zijn deze inzichten die ik in deze site met u deel.      

 

 

 

 

 

SCHOOL VOOR EEN LIEFDEVOL EN OPWINDEND SEKSLEVEN

 

SCHOLEN OM ELKE DAG MET JEZELF EN ANDEREN GELUKKIG TE LEVEN

 

  seksschool +

                                   

  ouderschool

levensschool 

GRATIS E-BOOK

                                   

  samenlevenschool

relatieschool  

 

 

WAAROM EEN SCHOOL ?

Als klein kind voelde ik me vreemd in deze wereld. In mijn dromen zag ik oude wijze mannen en vrouwen de inzichten die zij zich tijdens hen leven hadden eigen gemaakt doorgeven aan kinderen die samen met hen onder bomen zaten. Ik verwachtte dat ook van mijn ouders en mijn scholen, maar helaas ze leerden me andere zaken.  

In 2006 heb ik zelf zo'n school opgericht, in een modern jasje. Ik geef hierin al mijn inzichten en kennis die ik me tijdens mijn leven heb kunnen eigen maken door aan al wie hier wat aan heeft. Tegelijk vervul ik daarmee mijn eigen kinderdroom.

 

LEERVAK: LEREN BEMINNEN EN GELUKKIG LEVEN ?

 

Zou je liefde voor jezelf en je liefdesleven anders zijn als "gelukkig leren leven, omgaan met elkaar en leren liefhebben" het belangrijkste vak thuis en op school zou zijn geweest? 

 

Heel heel lang geleden waren er zulke scholen. 

Via deze site breng ik ze opnieuw een stukje tot leven.  

 

De inzichten hebben mijn leven heel erg verrijkt en ik geef ze ook door in mijn begeleidingen, lezingen, boeken. Mijn leven blijft één groot groeiproces, waarin ik nog elke dag nieuwe inzichten ontdek en verder zaai.

Het belangrijkste dat ik ontdekt heb:

 

"HET IS NOOIT TE LAAT VOOR EEN GELUKKIG LEVEN"

  

Dat is wat ik iedereen toewens, om echt gelukkig te zijn en het best mogelijke leven te leiden dat voor hem/haar mogelijk is. Een leven in tevredenheid met zichzelf en verbonden met anderen. 

 

Lees en ontdek wat past bij jou en zaai verder.

Zo bouwen we samen aan een meer liefdevolle wereld.

                                                                  Maarten Ghysels

 

 

^ Naar boven